Un șofer beat a produs un accident în municipiul Satu Mare

Un șofer beat a produs un accident în municipiul Satu Mare

Inconștiență la volan. Un bărbat s-a urcat în stare de ebrietate la volan și a produs un accident pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Polițiștii ajunși la fața locului i-au făcut dosar penal unuia dintre șoferi, după ce au identificat faptul că a consumat băuturi alcoolice.

Concret, în data de 25.02.2017, în jurul orei 21:20, polițiștii rutieri sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe raza municipiului. În fapt, un conducător auto de 42 de ani din Satu Mare, circulând pe strada Careiului, nu s-a asigurat la schimbarea benzii, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula pe banda a II- a, rezultând pagube materiale.

În urma testării alcoolscop a celor doi conducători auto implicați în eveniment, s-a stabilit că cel din cauza căruia s-a produs accidentul, se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând valoarea de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.