VIDEOREPORTAJ. Zi de coșmar în traficul din Satu Mare. Poliția, pe dublă continuă

VIDEOREPORTAJ. Zi de coșmar în traficul din Satu Mare. Poliția, pe dublă continuă

Reporterii PresaSM.ro au realizat astăzi un videoreportaj de la bordul unui autovehicul. Un tur prin municipiul Satu Mare s-a transformat într-un coșmar. De exemplu, în Cartierul Micro 16 șoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat pe interzis. Totuși, a avut decența de a da înapoi și de a ne face loc.

Tot în Cartierul Micro 16 o mașină inscripționată cu inițialele Ministerului Afacerilor Interne a pornit de pe loc fără să se asigure în prealabil, riscând să intre în coliziune cu mașina condusă de reporterul PresaSM.ro.

MAI

În zona străzii Decebal, de lângă magazinul Profi, o mamă, alături de un copil, nu a părut prea ocupată să se asigure la traversarea străzii, cu toate că pe acea stradă se circulă în ambele sensuri.

INCONSTIENTA

Pe Bulevardul Lucian Blaga, tot o autospecială a Ministerului Afacerilor Interne a depășit în viteză mașina reporterului PresaSM.ro pe linie DUBLĂ și cât se poate de CONTINUĂ.

Acestea sunt doar câteva din zecile de abateri pe care le-am suprins. Grav a fost că unii funcționari din cadrul MAI au comis astfel de abateri.