Firme din judetul Satu Mare
Ruris Satu Mare

In punctele service RURIS si partenere veti fi intampinati de personal acreditat, pregatit sa va ofere suportul tehnic necesar, atat in perioada de garantie a produsului dumneavoastra, cat si postgarantie.
Pentru a beneficia de fiabilitatea produselor RURIS timp indelungat, va invitam in punctele service RURIS si partenere pentru a achizitiona piese de schimb si produse consumabile originale RURIS.
Perioada de garantie pentru produsele RURIS este cuprinsa intre 24 si 60 de luni.

MEDMARK

Vidra Team

Mica Anglie

London Plaza

Depozit en-gros de haine si incaltaminte second hand sortata la sac, sau baloti originali D2D din Anglia si Italia. Va puteti sorta personal haine si incaltaminte extra, de pe umerase din magazinul nostru de 600 m2. Cel mai bun raport pret/calitate, cu certificat de curatire.

Sentierri

Influenta modei italiene, specifica brandului Sentierri, emana eleganta, confort si exclusivitate!

Agro Pataki

J.N.G. Magus

Transformăm mobilarea spațiului într-o experiență plăcută. Echipa noastră cu o experiență de peste 10 ani realizează produsele de mobilă la comandă în aproximativ 10 zile de la lansarea comenzii.
Raportul calitate/preț al mobilierului la comandă realizat de compania noastră este unul din cele mai competitive pe piață.

 

 

Pe langă realizarea efectivă a mobilierului vă punem la dispoziție servicii de consultanță gratuită. Ne asigurăm că mobila comandată se integrează perfect din punct de vedere aspect și ergonomic cu locuința sau spațiul ce urmează a fi amenajat.

Varga Motors

ATP Automotive

ATP Exodus Group este o idee frumoasă devenită business de succes pe piața auto din România. Am început în 1995 cu importul și distribuția de piese pentru camioane, de atunci dezvoltându-ne continuu. Azi, oferim o gamă complexă de produse și servicii pentru autovehicule, prin diviziile noastre: ATP Automotive, ATP Motors și ATP Transit.

 

 


ATP Automotive – acoperă o mare parte din grupele de produse europene ale producătorilor de camioane, remorci, semiremorci, microbuse, autocare, autobuse, autoturisme, comercializând piese ale unor branduri precum: DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania, Volvo, Fliegl. Totodată, prin produsele de brand propriu, ATP Automotive își întărește poziția pe piața pieselor auto pentru camioane și suntem alături de dumneavoastră atât pe plan intern, unde avem 32 de sucursale la nivel național, cât și pe plan extern, în Ungaria și Bulgaria.

 

 


ATP Motors – pune la dispoziția dumneavoastră o largă paletă de servicii de tip consultanță, mentenanță, inspecții și reparații. De asemenea, ATP Motors este dealer autorizat Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Iveco, MAN, Bosch, ZF Service, fiind locul în care puteți achiziționa sau beneficia de servicii autorizate de mentenanță sau reparații.

 

 

ATP Transit – asigură servicii de curierat interne și internațonale, dar și distribuirea mărfurilor periculoase sau nepericuloase, aparținând clienților, prin intermediul camioanelor proprii sau ale partenerilor.

 

 

Suntem o companie dinamică, având obiective, standarde și un mediu de lucru aliniate nivelului european. Baza reușitei noastre este o echipă cu un angajament real, orientată către comunicare optimă și dezvoltare continuă.

Neon Lighting-Magia Luminii

NEON este un furnizor de produse si solutii de iluminat din Romania, fondat in 1991, in Cluj-Napoca, Romania.

Activitatea grupului NEON in solutii specifice de iluminat si energie electrica se desfasoara prin 4 divizii, organizate in companii diferite:

Reclame luminoase cu neoane modelate echipate cu automate electronice programabile – Neon Product SRL

 


Produse electrice – Neon Lighting SRL
Creatie si design iluminat festiv si arhitectural – Neon Lighting SRL
Proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor electrice – Neon Service SRL
Mobilier si produse decorative din fier forjat manufacturier, combinat cu lemn, piatra si sticla – Cosel Caval Styl S.R.L.
NEON LIGHTING detine o infrastructura moderna de depozitare, productie si distributie:

 

 

6 magazine si depozite in regim en gros si en detail in Cluj-Napoca, Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Oradea si Timisoara.
1 showroom Magia Luminii in Cluj-Napoca
NEON LIGHTING opereaza atat pe piata romaneasca cat si pe piata Europeana.

Distribuitor al unor marci de renume, NEON LIGHTING este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor producatorilor polonezi NOWODVORSKI si SIGMA.

Echipa noastra detine certificari specifice in domeniu, este foarte bine pregatita in domeniul sistemelor electrice, in special sisteme de iluminat interior si exterior, si are capacitatea de a proiecta si furniza sisteme de iluminat ce folosesc tehnologii electrice avansate.

Karcher Center

Magazinul Ladyk

Uniowelt

Bun venit la Uniowelt, magazinul dvs. de jaluzele verticale, jaluzele orizontale, usi pliante, plase antiinsecte, rulouri exterioare, rolete, usi de garaj, perdele/draperii, sisteme profesionale din aluminiu pentru perdele. Consilierii noştri de vânzări sunt gata să vă ofere un sfat prietenos şi corect în alegerea celei mai bune solutii, adaptat nevoilor şi bugetului dvs.

 


Noi oferim multe opţiuni şi veţi găsi întotdeauna ceva la preţuri speciale. Oferim clienţilor noştri toate serviciile legate de vânzarea de articole de tehnici de umbrire, cum ar fi serviciu relaţii clienţi, consultanţă, masuratori si montaj. Produsele noastre vor fi întotdeauna la preţuri competitive.

Auto Class

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...