Firme din judetul Satu Mare
Pearl Beauty Center
Te putem ajuta să scapi de : centimetri în plus, părul nedorit, acnee, celulită, riduri, piele lăsată etc. Trebuie doar să ne vizitezi și să soliciți revista cu oferta noastră.
 
Deși există o concurență acerbă în fiecare domeniu, sunt puțini cei care înțeleg nevoile tale, bănuim că ai simțit asta de mai multe ori, nu? Când singurul scop este să faci profit, este foarte greu să asiguri calitate, investițiile sunt făcute în general cu multe rețineri.
 
La Pearl Beauty Center punem accent pe calitate și pe satisfacția clienților. Investiția în cele mai performante aparate din țară a fost o măsură de bun simț pentru a ne asigura că vei beneficia de cele mai bune tratamente disponibile pentru saloanele de înfrumusețare din România. Raportul calitate/preț este unul optim care reușește să satisfacă clientul dar și să asigure sustenabilitatea afacerii.

Iată câteva din aparatele disponibile:

Eximia HR77 Platinum pentru remodelare corporală - la congresul Internațional de Medicină Anti-Îmbătrânire a câștigat premiul pentru "Cel mai bun echipament de slăbit în 2017". Este ideal pentru a scădea în centimetri și a scăpa de celulită.
 
eLase cu Motif de la Syneron Candela pentru epilare definitivă cu laser, singurul din țară și cel mai performant din oferta BeautyOne. Syneron Candela este lider în estetică și aparatură medicală laser având propria sa tehnologie performantă.
 
Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară.
 
 
Salonul a achizionat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmarenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.” Sebastian Oprean, reprezentant BeautyOne, Oxygenera și Messo.Pen pentru tratamente faciale. Acestea pot folosi fiole de la institutul BCN pentru rezultate mai bune. Poți scăpa de riduri, acnee, piele lăsată etc.
 
FaceLift PRO pentru lifting facial, ideal pentru persoanele care au tenul îmbătrânit. Unii clienți au spus că s-au văzut mai tineri cu 10 ani, și asta doar cu un singur tratament.
 
Descoperă și alte aparate și tehnologii direct la salonul nostru de pe Avram Iancu Nr. 58 cu intrare de pe Andrei Mureșan.

Gravel Room
LOCATIA ESTE DESCHISA DOAR ATUNCI CAND SUNT EVENIMENTE!!!
 
Pouring high quality music in your life, the Gravel Room brings you live music each and every week, mixed up with some electronic music.

Occident Eures

Suntem o firma de plasare a fortei de munca, contractele individuale de munca fiind incheiate direct cu angajatorul strain.

Snack Box

Simos Coffee Corner

ESante

Vintage Cafe

Gradina de vara Emmaüs

Terasa Madame Kafe

Ultimul Strop

Yvette Etterem

RESTAURANTUL YVETTE ȘI-A DESCHIS PORȚILE Ă®N ANUL 1998 DIN DORINȚA DE A OFERI CLIENȚILOR SĂI SERVICII DE CALITATE LA PREȚURI ACCESIBILE Ă®N ORICE ZI ȘI LA ORICE ORĂ LOCALUL FIIND DESCHIS NON STOP, INCLUSIV BUCĂTĂRIA.
MENIUL ESTE UNUL SPECIFIC BUCĂTĂRIEI MAGHIARE IAR PREPARATELE OFERITE DE CĂTRE NOI SUNT MEREU PROASPETE ŞI PREGĂTITE PE LOC DE CĂTRE BUCĂTARII NOŞTRI.

 

 


ATMOSFERA ESTE Ă®NTREȚINUTĂ Ă®N FIECARE SEARĂ DE FORMAȚIA BABOS DUO CU MUZICĂ LIVE ȘI DIN DORINŢA DE A OFERI CLIENŢILOR NOȘTRI IEŞIRI DIN RUTINA ZILNICĂ ORGANIZĂM SERI TEMATICE DESPRE CARE VĂ INFORMĂM DIN TIMP ATâT AICI PE PAGINA NOASTRĂ WEB CâT ȘI PE CEA DE FACEBOOK.

 


TERASA DE VARĂ SITUATĂ Ă®NTR-UN CADRU NATURAL A DEVENIT UN PUNCT DE ATRACȚIE A RESTAURANTULUI CARE FACE ATMOSFERA MULT MAI PLĂCUTĂ ȘI RĂCOROASĂ Ă®N TIMPUL CANICULEI CE Ă®ȘI FACE APARIȚIA VARA.
DE ASEMENEA, CLIENȚII NOȘTRI SE POT BUCURA DE ACCES WIRELESS GRATUIT ȘI DE PARCARE GRATUITĂ.
VĂ AȘTEPTĂM CâT MAI CURâND PENTRU A VĂ CONVINGE DE CALITATEA SERVICIILOR ȘI DE OSPITALITATEA NOASTRĂ!

Pizzeria Obelix Satu Mare

Restaurant Lotus

Restaurantul “Lotus" cu o capacitate de 60-80 locuri, cu un stil arhitectural unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic, cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri traditionale romanesti ,dar si preparate internationale. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Restaurantul “Lotus” locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festive

Pizza Next 4You

Bell Chicken Food

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...