Firme din judetul Satu Mare
Pizzeria Obelix Satu Mare

Restaurant Lotus

Restaurantul “Lotus" cu o capacitate de 60-80 locuri, cu un stil arhitectural unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic, cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri traditionale romanesti ,dar si preparate internationale. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Restaurantul “Lotus” locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festive

Pizza Next 4You

Bell Chicken Food

Restaurant Favorit

Restaurantul Favorit - te asteapta zilnic, langa Centru Comercial Somesul,intr-o atmosfera calda si prietenoasa.Aici gasesti o servire pe placul tau, o gustuoasa masa de pranz,servici de catering, platouri si organizarea evenimentelor.
Nu ne crezi? Vino sa te convingi !

MeGusta Fastfood

Manila - Filipino Food

Manila oferă sătmărenilor o experiență de neuitat - bucătăria filipineză, universal apreciată pentru plăcerea pe care o oferă până și celor mai pretențioși gurmanzi!

 

 Pregătite cu meticulozitate de bucătăreasa noastră filipineză, preparatele au la bază ingrediente tradiționale și originare din Filipine și sunt oferite în exclusivitate la domiciliul clienților noștri, pentru a se putea bucura de ospitalitatea noastră.

 

 Îmbinând tradiția cu pasiunea de a găti, vă punem la dispoziție o varietate de produse cu specific filipinez, în speranța de a impregna și în meniul sătmărenilor cultura bucătăriei noastre!

Restaurant La Michele

Doc Italian Wine Bar

Restaurantul Morena

Pizzeria Class

Le Petit Naples

Divina Piadina

Confort Ristorante

Catalin & Noris Market

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...