Firme din judetul Satu Mare
Gradina de vara Emmaüs

Terasa Madame Kafe

Ultimul Strop

Yvette Etterem

RESTAURANTUL YVETTE ȘI-A DESCHIS PORȚILE Ă®N ANUL 1998 DIN DORINȚA DE A OFERI CLIENȚILOR SĂI SERVICII DE CALITATE LA PREȚURI ACCESIBILE Ă®N ORICE ZI ȘI LA ORICE ORĂ LOCALUL FIIND DESCHIS NON STOP, INCLUSIV BUCĂTĂRIA.
MENIUL ESTE UNUL SPECIFIC BUCĂTĂRIEI MAGHIARE IAR PREPARATELE OFERITE DE CĂTRE NOI SUNT MEREU PROASPETE ŞI PREGĂTITE PE LOC DE CĂTRE BUCĂTARII NOŞTRI.

 

 


ATMOSFERA ESTE Ă®NTREȚINUTĂ Ă®N FIECARE SEARĂ DE FORMAȚIA BABOS DUO CU MUZICĂ LIVE ȘI DIN DORINŢA DE A OFERI CLIENŢILOR NOȘTRI IEŞIRI DIN RUTINA ZILNICĂ ORGANIZĂM SERI TEMATICE DESPRE CARE VĂ INFORMĂM DIN TIMP ATâT AICI PE PAGINA NOASTRĂ WEB CâT ȘI PE CEA DE FACEBOOK.

 


TERASA DE VARĂ SITUATĂ Ă®NTR-UN CADRU NATURAL A DEVENIT UN PUNCT DE ATRACȚIE A RESTAURANTULUI CARE FACE ATMOSFERA MULT MAI PLĂCUTĂ ȘI RĂCOROASĂ Ă®N TIMPUL CANICULEI CE Ă®ȘI FACE APARIȚIA VARA.
DE ASEMENEA, CLIENȚII NOȘTRI SE POT BUCURA DE ACCES WIRELESS GRATUIT ȘI DE PARCARE GRATUITĂ.
VĂ AȘTEPTĂM CâT MAI CURâND PENTRU A VĂ CONVINGE DE CALITATEA SERVICIILOR ȘI DE OSPITALITATEA NOASTRĂ!

Pizzeria Obelix Satu Mare

Restaurant Lotus

Restaurantul “Lotus" cu o capacitate de 60-80 locuri, cu un stil arhitectural unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic, cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri traditionale romanesti ,dar si preparate internationale. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Restaurantul “Lotus” locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festive

Pizza Next 4You

Bell Chicken Food

Restaurant Favorit

Restaurantul Favorit - te asteapta zilnic, langa Centru Comercial Somesul,intr-o atmosfera calda si prietenoasa.Aici gasesti o servire pe placul tau, o gustuoasa masa de pranz,servici de catering, platouri si organizarea evenimentelor.
Nu ne crezi? Vino sa te convingi !

MeGusta Fastfood

Manila - Filipino Food

Manila oferă sătmărenilor o experiență de neuitat - bucătăria filipineză, universal apreciată pentru plăcerea pe care o oferă până și celor mai pretențioși gurmanzi!

 

 Pregătite cu meticulozitate de bucătăreasa noastră filipineză, preparatele au la bază ingrediente tradiționale și originare din Filipine și sunt oferite în exclusivitate la domiciliul clienților noștri, pentru a se putea bucura de ospitalitatea noastră.

 

 Îmbinând tradiția cu pasiunea de a găti, vă punem la dispoziție o varietate de produse cu specific filipinez, în speranța de a impregna și în meniul sătmărenilor cultura bucătăriei noastre!

Restaurant La Michele

Doc Italian Wine Bar

Restaurantul Morena

Pizzeria Class

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...