Firme din judetul Satu Mare
Pizzeria Class

Le Petit Naples

Divina Piadina

Confort Ristorante

Catalin & Noris Market

Fc Olimpia

Clubul de fotbal FC Olimpia Satu Mare a fost fondat in luna mai a anului 1921. Olimpia disputa meciurile de acasa pe stadionul Olimpia, iar culorile oficiale ale clubului sunt galben si albastru.

Divan Satu Mare

Club Insomnia

Germanos Satu Mare

Casa Le Baron

“Casa Le Baron” si-a deschis portile in anul 2013, fiind construit conform celor mai inalte standarde in domeniu. Casa Le Baron asigura oaspetilor si clientilor sai servicii de inalta calitate, intr-o ambianta placuta si reconfortanta, amenajata intr-un cadru stilat si ultra modern. 

 

 

 Numele sau, “Casa Le Baron” nu a fost ales deloc intamplator, intrucat obiectivul nostru principal este ca oaspetele sa se simta pe timpul sederii sale la noi “ca acasa”, bucurandu-se de acea relaxare si acel confort pe care ti le poate oferi doar propria casa. Este dorinta noastra vie ca dumneavoastra, ca si clienti sau oaspeti ai Casei Le Baron sa il considerati ca fiind a doua Dumneavoastra casa.

Casa Victoria Tasnad

Vila Korona

Vila Korana 21 dispune de un managment la standarde europene de primire si servire pentru a multumi orice client.


Conditii
telefon receptie
wirless
minibar
TV cablu
minibar
la cerere calcator, masa de calcat
servicii receptie non-stop
apel trezire optional
parcare interioara privata
terasa

Pensiunea Brigi

Situată într-o zonă liniştită, la 7 km de oraş, în localitatea Vetiş, pe DN19 ce leagă Satu Mare de Carei, societatea TIP TOP BOB vă invită să petreceţi clipe de neuitat la PENSIUNEA BRIGI.

Pensiunea BRIGI este clasificată în categoria de trei margarete.

 

 

 

Construcţia a fost dată în folosinţă în luna februarie 2007.

Pensiunea BRIGI dispune de condiţii moderne de cazare şi masă, la standarde europene, precum si o parcare de 30 de locuri pentru clienţi.

Betonita Satu Mare
Societatea noastră are capital 100% privat, este producător tradiţional de bentonita și alte minerale, având în proprietate două zăcăminte

Prin prelucrarea materiilor prime de calitate superioară se obţin diverse produse, atât mărci proprii cât și mărci private pentru diferite domenii de utilizare cum sunt: animale de companie, foraje, hidroizolaţii, turnătorii, zootehnie, etc.

Toate produsele sunt certificate şi/sau agrementate.

Societatea este în continuă dezvoltare şi adaptare la cerinţele pieţei, prin lansarea de produse noi şi prin ridicarea calităţii produselor sale la nivelul standardelor europene.

 

DC New Mode

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...