Firme din judetul Satu Mare
Germanos Satu Mare

Casa Le Baron

“Casa Le Baron” si-a deschis portile in anul 2013, fiind construit conform celor mai inalte standarde in domeniu. Casa Le Baron asigura oaspetilor si clientilor sai servicii de inalta calitate, intr-o ambianta placuta si reconfortanta, amenajata intr-un cadru stilat si ultra modern. 

 

 

 Numele sau, “Casa Le Baron” nu a fost ales deloc intamplator, intrucat obiectivul nostru principal este ca oaspetele sa se simta pe timpul sederii sale la noi “ca acasa”, bucurandu-se de acea relaxare si acel confort pe care ti le poate oferi doar propria casa. Este dorinta noastra vie ca dumneavoastra, ca si clienti sau oaspeti ai Casei Le Baron sa il considerati ca fiind a doua Dumneavoastra casa.

Casa Victoria Tasnad

Vila Korona

Vila Korana 21 dispune de un managment la standarde europene de primire si servire pentru a multumi orice client.


Conditii
telefon receptie
wirless
minibar
TV cablu
minibar
la cerere calcator, masa de calcat
servicii receptie non-stop
apel trezire optional
parcare interioara privata
terasa

Pensiunea Brigi

Situată într-o zonă liniştită, la 7 km de oraş, în localitatea Vetiş, pe DN19 ce leagă Satu Mare de Carei, societatea TIP TOP BOB vă invită să petreceţi clipe de neuitat la PENSIUNEA BRIGI.

Pensiunea BRIGI este clasificată în categoria de trei margarete.

 

 

 

Construcţia a fost dată în folosinţă în luna februarie 2007.

Pensiunea BRIGI dispune de condiţii moderne de cazare şi masă, la standarde europene, precum si o parcare de 30 de locuri pentru clienţi.

Betonita

DC New Mode

Viron Auto

INCHIRIERI AUTO
GARANTAM cel mai mic pret de pe piata pentru fiecare clasa de autoturisme din Oferta Noastra, in conditii foarte avantajoase:
- Formalitati putine pentru incheierea contractului de inchiriere – negociem pretul telefonic, pregatim toate documentele necesare, la prima intalnire semnam contractul si predam masina
- Preturi Negociabile in functie de vechime, durata de inchiriere
- Toate taxele incluse in pretul de inchiriere
- Preluare / Predare masina Gratuit in orice locatie din judetul Satu Mare
- Program de lucru, Predare / Preluare NON-STOP
- Asistenta Telefonica la orice ora

 

 

 

 

TRANSPORT LA CERERE
Inchiriere Masina cu Sofer - Transport Privat la Cerere / VIP - Transfer Aeroport
Daca calatoriti cu avionul la unul din Aeropoartele din Nord Vestul tarii: Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare
Sau din Ungaria: Budapesta, Debrecen, va punem asigura solutii variate de TRANSFER.

 

 

 

ASIGURARI
Daca achizitionezi o polita de asigurare de pe o platforma online e putin probabil sa beneficiezi de sprijin la nevoie – e usor sa vinzi online, mai greu e sa asiguri asistenta la nevoie – noi ne implicam, livram si oferim asistenta personal clientilor nostri.

 

 

 

CASA DE COMENZI PIESE AUTO - LIVRARE PERSONAL IN JUDETUL SATU MARE
De la ulei de motor, la antigel, baterii de masina sau piese de caroserie, la noi gasesti tot ceea ce ai nevoie. La noi vei gasi ceva cu totul diferit: cel mai bun raport intre banii pe care ii dai si piesele auto pe care le cumperi. La sfarsit vei constata ca achizitionand piese auto de calitate, vei economisi nu doar timp ci si din cheltuielile conexe de intretinere a masinii: factura de la service, benzina si timpul consumate.
- Identificarea prompta si corecta a pieselor solicitate
- Oferi alternative: diversi producatori (piese originale sau aftarmarket) - varianta optima / preturi aferente
- Raspundem pe e-mail sau telefon in maxim o ora
- Ofertare - Vanzare - Livrare prompta in judetul Satu Mare PERSONAL
- Modalitati de plata flexibile: pe loc sau la termen, cash sau prin OP

Casa Aris

Am inceput aceasta lunga calatorie in anul 1995, cu o fabrica de mobilier din lemn masiv, in Carei, Satu Mare. Ca orice companie, am inceput in fuga, cu dorinta de a atrage cat mai multi clienti. Am reusit acest lucru inca de la inceput, deoarece am mizat pe un aspect foarte important: am fost dispusi sa ascultam povestea fiecarui client.

Asa am inteles filosofia clientilor, am inteles ce-si doreau acestia, le-am inteles nevoile si am inteles ce anume cautau la un produs de mobilier. Am facut primii pasi pe piata cu o gama de produse special gandite pentru clientii nostri. Misiunea noastra a fost sa le oferim produse de calitate, dar la un pret accesibil.

 

 

 

 

ADOLESCENTA
Povestea noastra a prins culoare in 2010. Am inteles faptul ca, odata cu trecerea timpului, o fabrica nu imbatraneste, ci isi diversifica experienta. Asadar, am incepul sa ne axam din ce in ce mai mult pe varietatea gamei de produse.

Am inceput sa deschidem magazine ce purtau adanc in pereti si in intregul concept insemnul CASA ARIS. Acum puteam livra pentru prima data produse de mobilier la nivelul la care am visat intotdeauna.

 

 

 

 

 

IN PREZENT
Acum, povestea micutei fabrici continua cu acelasi entuziasm al unei companii nascute din dorinta de a face mai mult si din iubirea fata de mobilier a unei familii de oameni muncitori, caldurosi si deschisi la nou.

La momentul actual detinem 4 magazine CASA ARIS, in Cluj, Dej si Turda, iar prin intermediul tau, povestea noastra ajunge sa se bucure de un succes din ce in ce mai mare.

Iti promitem ca iti vom oferi in continuare o gama vasta de produse de mobila de calitate, la preturi accesibile, pentru ca tu sa te poti bucura in voie de rolul tau de personaj principal in povestea noastra de succes.

Ardelean Spedition


Despre


Va oferim un parteneriat echitabil si profitabil - vrem sa fim prima dumneavoastra optiune atunci cand aveti nevoie de un transport de marfa sau de un camion pentru a va transporta marfa.

Automation Electric

2016
INFIINTARE
Abia am început cu speranțe și vise, sperăm pentru o perioadă lungă de timp. Am proiectat o mulțime de produse pentru o gama larga de motoare industriale, panouri de control cu caracteristici diferite, capabile să măsoare diferiti parametrii electrici, panouri de control pentru pompe, panouri de control pentru temperatură și umiditate, panouri pentru corectia factorului de putere.

 

 

 

 

2017
NOI PROIECTE
Dacă totul merge conform obiectivul nostru ne propunem să extindem gama de produse cu o mulțime de alte modele pentru a sprijini chiar alte domenii ale industriei.

 

Schwaben Business

În strategiile de dezvoltare locală ale comunelor partenere se menţionează că localitatea Petreşti dispune de un teren de 17 hectare, care ar fi corespunzător pentru realizarea unui parc industrial. Această suprafață ar fi ideal pentru a oferi spațiu adecvat pentru intreprinderile mici şi mijlocii nou înfiinţate, astfel ar putea asigura locuri de muncă suficiente pentru populaţia zonei. În comuna va fi realizat un centru de consultanță profesională iar comuna Vállaj dispune de o clădire care corespunde pentru înfiinţarea centrului de consultaţă profesională.

 

 

 


În Petreşti se construieşte un parc industrial, iar în Vállaj un centru de consultanță profesională în special pentru întrepinderile mici şi mijlocii de pe ambele părți ale graniței.

 


Pe ambele părți ale graniței au fost identificate probleme asemănătoare: infrstructură slab dezvoltată, infrastructura de utilități slab dezvoltate, reţeaua de telecomunicaţii slab dezvoltată, economie slab dezvoltată pentru competitivitate, agricultură dezvoltată în mod necorespunzător, industrie slab dezvoltată datorită lipsei unui parc industrial, turism slab dezvoltat. Toate aceste probleme datorită lipsei de activitate de promovare, lipsei de locuri de cazare moderne, de numărul scăzut al întreperinzătorilor mici şi mijlocii, de asemenea a sectorului de prestări servicii slab dezvoltate, a lipsei activităţilor culturale, de sport şi de petrecere a timpului liber, a sistemului sanitar slab dezvoltat, a reţelei sociale slab dezvoltate, a sistemului de învăţământ necorespunzător, a lipsei oamenilor de specialitate, a lipsei programelor de instruire.

 

 

 

 


Dificultăţile de mai sus pot fi rezolvate, în primul rând prin îmbunătăţirea infrastructurii comunelor, prin dezvoltarea drumurilor, prin dezvoltarea amenajărilor utilitare, prin ajutorarea şi încurajarea întreprinzătorilor, etc.

Soltecrom

Mini Profit

Înfiintata în 1991, societatea S.C. MINIPROFIT S.R.L. a desfasurat mai multe genuri de activitati, orientandu-se cu precadere in domeniul constructiilor, activitate desfasurata cu succes avand in vedere ca directorul firmei este de specialitate constructor, si in ultimii ani in domeniul ecologizarii si depoluarii solurilor si apelor contaminate precum si in domeniul proiectarii in domeniul mediului pentru executie de lucrari. Un alt domeniu in care activam este cel al spalarii, curatarii si reconditionarii conductelor de apa si canalizare.

 

 

 

 


Echipamentele speciale pentru spalari si reconditionari de conducte sunt utilaje performante de ultima generatie din Germania, angajatii nostri sunt specializati in strainatate. Putem spala si reconditiona conducte de toate tipurile : de beton, de azbociment, de fonta si metalice.

 

 

 


Spalarile si decolmatarile se efectueaza cu un utilaj care asigura concomitent spalare, vidanjare, filtrarea apei vidanjate pentru a putea fi refolosita in procesul de spalare. Utilajul are capacitatea de 20 mc, asigura o presiune de spalare pana la 200 de bari, debit de 400 l de apa pe minut si o putere de vidanjare de 12000 l pe minut.
Procedeul acoperirii interioare cu cimenturi speciale nu necesita sapaturi decat pe suprafete mici, din 400 in 400 de metri (in cazul in care distanta dintre caminele prevazute initial este mai mare).

Vision Development

chipa cu experienta . Avem peste 12 ani in de experienta in online. Serviciile noastre de publicitate si promovare online chiar dau rezultate. 
Va punem la dispozitie si urmatoarele servicii:
Consultanta/strategie de marketing online.
Promovare in social media (Facebook, Twitter, Linkedin, bloguri, forumuri, etc).
-- Campanii prin Facebook Ads (reclama platita pe Facebook, perfect targetabila, cu plata la click).
Media Buying (achizitionarea de spatii publicitare pentru bannere si advertoriale).
Email Marketing/SMS marketing/Direct mailing.
Dezvoltare de aplicatii proprii iPhone
Posibilitati de programe de loialitate client
Call center
Intergram website-ul in strategia de marketing

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...