Firme din judetul Satu Mare
Bike Central

Rom Silva

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva functioneaza sub autoritatea Ministerului Apelor si Padurilor. Regia Nationala a Padurilor - Romsilva are ca scop gospodarirea durabila si unitara, in conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice si ale normelor de regim silvic, a fondului forestier proprietate publica a statului, in vederea cresterii contributiei padurilor la imbunatatirea conditiilor de mediu si la asigurarea economiei nationale cu lemn, cu alte produse ale padurii si cu servicii specifice silvice, precum si coordonarea si implementarea programului national de ameliorare genetica a cabalinelor, promovarea pe plan national si international, a exemplarelor de cabaline valoroase din hergheliile Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, prin organizarea de competitii sportive, targuri si expozitii.

 

 

 

Totodata, prin intermediul celor 22 administratii de parcuri, unitati cu personalitate juridica, RNP-Romsilva administreaza 22 de parcuri nationale si naturale in care fondul forestier proprietate publica a statului are o pondere insemnata, asigurand conservarea biodiversitatii din aceste arii protejate.

SDEE Transilvania Nord

Misiunea Societăţii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord este de a crea valoare pe termen lung pentru acţionari prin distribuţia de energie electrică la standarde excepţionale pentru clienţi, în condiţii de siguranţă, pemanenţă, accesibilitate şi sustenabilitate.

 

 

 

Viziunea Societăţii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord este de a se dezvolta, ca lider de piaţă pe segmentul de distribuţie a energiei electrice la nivelul zonei de Nord-Vest a Transilvaniei, prin adaptare permanentă la cerinţele pieţei de energie electrică, prin profesionalism şi responsabilitate.

CCT Cereals

Firma noastră a fost înființată în anul 2012 și se bazează pe o experiență de 15 ani în domeniul comercializării produselor agricole.

Prin fondarea firmei CTT Cereals Trading & Transport dorim să umplem o nișă pe piață, și totodată să stabilim legături (”să îndeplinim funcția de pod”) între producătorii agricoli din Europa de Est și piața din Europa de Vest. Obiectivul nostru este consolidarea unei cooperări de durată cu producătorii din domeniul agricol.

 

 

 


Proprietarii firmei dispun pe de o parte de cunoștințe vaste și experiență în domeniul comercializării cerealelor, pe de altă parte de cunoașterea în profunzime a pieței europene precum și de relații stabile, bazate pe încredere.
CTT cumpără produse agricole și garantează plata imediată, ceea ce reprezintă un avantaj deosebit pentru producători. Cumpărăm produse agricole de la cereale până la fructe la prețuri în concordanță cu situația actuală a pieței. În domeniul comercializării asigurăm condiții avantajoase pentru clienții noștri, fie vorba de achiziționare sau de vânzare. În cazul acesteia din urmă punem accent deosebit pe procesarea rapidă și pe livrarea în scurt timp.

 

 

 


În afară de cumpărarea unor cantități mari de peste 25 de tone oferim și transport cu camioane special amenajate, la cerere în toată Europa, în cantități nelimitate.
Indiferent dacă este vorba de comercializare sau de transport, motoul nostru este credibilitatea, deoarece suntem ferm convinși că numai printre partenerii de afaceri de încredere se pot consolida relații profitabile și de lungă durată.
Punctul de lucru din Agriș: construirea punctului a început în primăvara anului 2015 și a fost finalizată în 2016 Februarie. Hala are o capacitate aproximativă de 3500 de tone.

Bait Shop

Baitshop Romania si-a inceput activitatea ca magazin online la inceputul anului 2014 din dorinta de a oferi pescarilor o gama larga de ingrediente pentru fabricarea boiliesurilor home-made .

 

 

 

Produsele comercializate de noi sunt la cele mai inalte standarde de calitate , majoritatea fiind importate direct de la marii producatori din Europa , doua din cele mai cunoscute firme de acest gen fiind Haith`s Ltd. si Sopropeche .

 

 

 

Toate produsele puse la dispozitia dvs au fost supuse anterior unor teste pe diferite lacuri , in diferite conditii , rezultatele ajutandu-ne sa va oferim o descriere cat mai completa a produsului si dozajele optime ale acestuia in boilies , iar daca doriti informatii suplimentare fisele tehnice ale fiecarui produs sunt puse la dispozitia dvs .

Horinca de Maramures

Polar Frig Air


AGREGATE SI COMPRESOARE FRIGORIFICE ERMETICE/SEMIERMETICE

Oferim Service la Agregate Frig

Reparam Frigidere, Montam Aer Conditionat, Videm si Montam Camere Frig, Reparam si incarcam clime auto, oferim garantie

Domeniul de lucru: -40...+15 grade celsius

Unicont Carei

Din anul 2004 și până în prezent societatea UNITCONT SRL își desfășoară activitatea în domeniul financiar-contabil și fiscal pentru societăți comerciale cu diferite obiecte de activitate SRL, PFA, II, IF-uri, asociații și fundații.

Bene Eco Forest

Firma Sc. Bene Eco Forest S.R.L se ocupă cu producţia şi comercializarea de bricheţi rumeguş de esenţă tare. Rumeguşul rezultă din prelucrarea lemnului cu umiditate sub 10% . Bricheţi sunt certificaţi conform normelor EN, DIN PLUS, ÖNORM M7135 DIN Certco Germania.
Capacitatea producţiei este de circa 300 tone pe lună .

 

 

 

Exportăm în Germania, Ungaria, Anglia, Austria şi vizăm extinderea în întreaga țară, cu adresabilitate către :
-clienții casnici
-consumatorii medii (mici societăți comerciale, instituții)
-consumatorii industriali

Go Hair

Produsele si tratamentele Regivero n-au aparut ca prin minune. Ele nu sunt importate si nici nu sunt rezultatul unor licente cumparate din strainatate. Rezultatele Regivero s-au acumulat ca urmare a unei cercetari sustinute, de-a lungul a mai multor ani in Romania.
Misiunea noastra nu a fost totdeauna simpla, dar am fost ghidati de dorinta de a intelege cat mai bine care este secretul unui par sanatos si cum putem sa il protejam si sa il fortifiem. In acest proces extrem de complex, a fost nevoie de multe teste si de acumularea unei experiente reale in biologia pielii si a parului. Aceasta pentru ca noi am avut ca ultim obiectiv binele clientului nostru: pentru noi a fost totdeauna important sa înțelegem cauzele, inainte de a trata consecintele.

 

 

 

 

 

Detinem doua brevete de inventie:

Din 1992 pana in 1998 Regivero a facut cercetari in domeniul bio-chimiei. Obiectul acestor cercetari s-a concretizat in doua brevete de inventii.

Primul a fost acordat pentru tratamente destinate combaterii caderii parului
Al doilea pentru stimularea cresterii parului.
Aceste doua brevete atesta prezenta firmei Regivero in avangarda cunoasterii stiintifice in domeniul biologiei si dermatologiei, fapt ce confirma succesul nostru in exploatarea know-how-ului propriu. Ca urmare a conlucrarii riguroase cu experti din tara si din strainatate, Regivero a reusit sa combata efectele negative ale caderii parului si a obtinut succese notabile in cresterea intensiva a parului.

Tamazol

Gradini Ornamentale

Ovibest

Societatea OviBest, din Marna Nouă, înființată în 2004, este specializată în realizarea de ferestre și uși din PVC, care pot fi prevăzute cu toată gama de accesorii necesare. Sortimentele sunt realizate în unitatea proprie de producție din Marna Nouă (Satu Mare).

 

 

 

   Ușile și ferestrele sunt realizate din profil BRUGMANN, cu cinci camere de izolare, perfect ecologice, fără conţinut de plumb sau alte elemente nocive, conform reglementărilor Uniunii Europene. 

 

 

 

   Feroneria ROTO NT este de calitate superioară şi siguranţă sporită. Calitatea, fiabilitatea şi siguranţa în exploatare sunt sunt Caracteristicile feroneriei ROTO NT. Pachetul de geam termopan folositeste cu sticlă LOW-E cu argon. Acesta răspunde perfect nevoilor de confort ale utiliyatorilor prin controlul energiei, protecţiei termice şi acustice. La cerere furnizăm sticle speciale cum ar fi : sticle cu protecţie solară şi controlul luminii, sticle de securitate precum şi sticle decorative.

   Totodată, efectuăm şi operaţiuni de înfoliere a profilelor cu orice culoare.

Anca Dani

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...