Firme din judetul Satu Mare
Ardelean Spedition


Despre


Va oferim un parteneriat echitabil si profitabil - vrem sa fim prima dumneavoastra optiune atunci cand aveti nevoie de un transport de marfa sau de un camion pentru a va transporta marfa.

Automation Electric

2016
INFIINTARE
Abia am început cu speranțe și vise, sperăm pentru o perioadă lungă de timp. Am proiectat o mulțime de produse pentru o gama larga de motoare industriale, panouri de control cu caracteristici diferite, capabile să măsoare diferiti parametrii electrici, panouri de control pentru pompe, panouri de control pentru temperatură și umiditate, panouri pentru corectia factorului de putere.

 

 

 

 

2017
NOI PROIECTE
Dacă totul merge conform obiectivul nostru ne propunem să extindem gama de produse cu o mulțime de alte modele pentru a sprijini chiar alte domenii ale industriei.

 

Schwaben Business

În strategiile de dezvoltare locală ale comunelor partenere se menţionează că localitatea Petreşti dispune de un teren de 17 hectare, care ar fi corespunzător pentru realizarea unui parc industrial. Această suprafață ar fi ideal pentru a oferi spațiu adecvat pentru intreprinderile mici şi mijlocii nou înfiinţate, astfel ar putea asigura locuri de muncă suficiente pentru populaţia zonei. În comuna va fi realizat un centru de consultanță profesională iar comuna Vállaj dispune de o clădire care corespunde pentru înfiinţarea centrului de consultaţă profesională.

 

 

 


În Petreşti se construieşte un parc industrial, iar în Vállaj un centru de consultanță profesională în special pentru întrepinderile mici şi mijlocii de pe ambele părți ale graniței.

 


Pe ambele părți ale graniței au fost identificate probleme asemănătoare: infrstructură slab dezvoltată, infrastructura de utilități slab dezvoltate, reţeaua de telecomunicaţii slab dezvoltată, economie slab dezvoltată pentru competitivitate, agricultură dezvoltată în mod necorespunzător, industrie slab dezvoltată datorită lipsei unui parc industrial, turism slab dezvoltat. Toate aceste probleme datorită lipsei de activitate de promovare, lipsei de locuri de cazare moderne, de numărul scăzut al întreperinzătorilor mici şi mijlocii, de asemenea a sectorului de prestări servicii slab dezvoltate, a lipsei activităţilor culturale, de sport şi de petrecere a timpului liber, a sistemului sanitar slab dezvoltat, a reţelei sociale slab dezvoltate, a sistemului de învăţământ necorespunzător, a lipsei oamenilor de specialitate, a lipsei programelor de instruire.

 

 

 

 


Dificultăţile de mai sus pot fi rezolvate, în primul rând prin îmbunătăţirea infrastructurii comunelor, prin dezvoltarea drumurilor, prin dezvoltarea amenajărilor utilitare, prin ajutorarea şi încurajarea întreprinzătorilor, etc.

Soltecrom

Mini Profit

Înfiintata în 1991, societatea S.C. MINIPROFIT S.R.L. a desfasurat mai multe genuri de activitati, orientandu-se cu precadere in domeniul constructiilor, activitate desfasurata cu succes avand in vedere ca directorul firmei este de specialitate constructor, si in ultimii ani in domeniul ecologizarii si depoluarii solurilor si apelor contaminate precum si in domeniul proiectarii in domeniul mediului pentru executie de lucrari. Un alt domeniu in care activam este cel al spalarii, curatarii si reconditionarii conductelor de apa si canalizare.

 

 

 

 


Echipamentele speciale pentru spalari si reconditionari de conducte sunt utilaje performante de ultima generatie din Germania, angajatii nostri sunt specializati in strainatate. Putem spala si reconditiona conducte de toate tipurile : de beton, de azbociment, de fonta si metalice.

 

 

 


Spalarile si decolmatarile se efectueaza cu un utilaj care asigura concomitent spalare, vidanjare, filtrarea apei vidanjate pentru a putea fi refolosita in procesul de spalare. Utilajul are capacitatea de 20 mc, asigura o presiune de spalare pana la 200 de bari, debit de 400 l de apa pe minut si o putere de vidanjare de 12000 l pe minut.
Procedeul acoperirii interioare cu cimenturi speciale nu necesita sapaturi decat pe suprafete mici, din 400 in 400 de metri (in cazul in care distanta dintre caminele prevazute initial este mai mare).

Vision Development

chipa cu experienta . Avem peste 12 ani in de experienta in online. Serviciile noastre de publicitate si promovare online chiar dau rezultate. 
Va punem la dispozitie si urmatoarele servicii:
Consultanta/strategie de marketing online.
Promovare in social media (Facebook, Twitter, Linkedin, bloguri, forumuri, etc).
-- Campanii prin Facebook Ads (reclama platita pe Facebook, perfect targetabila, cu plata la click).
Media Buying (achizitionarea de spatii publicitare pentru bannere si advertoriale).
Email Marketing/SMS marketing/Direct mailing.
Dezvoltare de aplicatii proprii iPhone
Posibilitati de programe de loialitate client
Call center
Intergram website-ul in strategia de marketing

Bike Central

Rom Silva

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva functioneaza sub autoritatea Ministerului Apelor si Padurilor. Regia Nationala a Padurilor - Romsilva are ca scop gospodarirea durabila si unitara, in conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice si ale normelor de regim silvic, a fondului forestier proprietate publica a statului, in vederea cresterii contributiei padurilor la imbunatatirea conditiilor de mediu si la asigurarea economiei nationale cu lemn, cu alte produse ale padurii si cu servicii specifice silvice, precum si coordonarea si implementarea programului national de ameliorare genetica a cabalinelor, promovarea pe plan national si international, a exemplarelor de cabaline valoroase din hergheliile Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, prin organizarea de competitii sportive, targuri si expozitii.

 

 

 

Totodata, prin intermediul celor 22 administratii de parcuri, unitati cu personalitate juridica, RNP-Romsilva administreaza 22 de parcuri nationale si naturale in care fondul forestier proprietate publica a statului are o pondere insemnata, asigurand conservarea biodiversitatii din aceste arii protejate.

SDEE Transilvania Nord

Misiunea Societăţii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord este de a crea valoare pe termen lung pentru acţionari prin distribuţia de energie electrică la standarde excepţionale pentru clienţi, în condiţii de siguranţă, pemanenţă, accesibilitate şi sustenabilitate.

 

 

 

Viziunea Societăţii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord este de a se dezvolta, ca lider de piaţă pe segmentul de distribuţie a energiei electrice la nivelul zonei de Nord-Vest a Transilvaniei, prin adaptare permanentă la cerinţele pieţei de energie electrică, prin profesionalism şi responsabilitate.

CCT Cereals

Firma noastră a fost înființată în anul 2012 și se bazează pe o experiență de 15 ani în domeniul comercializării produselor agricole.

Prin fondarea firmei CTT Cereals Trading & Transport dorim să umplem o nișă pe piață, și totodată să stabilim legături (”să îndeplinim funcția de pod”) între producătorii agricoli din Europa de Est și piața din Europa de Vest. Obiectivul nostru este consolidarea unei cooperări de durată cu producătorii din domeniul agricol.

 

 

 


Proprietarii firmei dispun pe de o parte de cunoștințe vaste și experiență în domeniul comercializării cerealelor, pe de altă parte de cunoașterea în profunzime a pieței europene precum și de relații stabile, bazate pe încredere.
CTT cumpără produse agricole și garantează plata imediată, ceea ce reprezintă un avantaj deosebit pentru producători. Cumpărăm produse agricole de la cereale până la fructe la prețuri în concordanță cu situația actuală a pieței. În domeniul comercializării asigurăm condiții avantajoase pentru clienții noștri, fie vorba de achiziționare sau de vânzare. În cazul acesteia din urmă punem accent deosebit pe procesarea rapidă și pe livrarea în scurt timp.

 

 

 


În afară de cumpărarea unor cantități mari de peste 25 de tone oferim și transport cu camioane special amenajate, la cerere în toată Europa, în cantități nelimitate.
Indiferent dacă este vorba de comercializare sau de transport, motoul nostru este credibilitatea, deoarece suntem ferm convinși că numai printre partenerii de afaceri de încredere se pot consolida relații profitabile și de lungă durată.
Punctul de lucru din Agriș: construirea punctului a început în primăvara anului 2015 și a fost finalizată în 2016 Februarie. Hala are o capacitate aproximativă de 3500 de tone.

Bait Shop

Baitshop Romania si-a inceput activitatea ca magazin online la inceputul anului 2014 din dorinta de a oferi pescarilor o gama larga de ingrediente pentru fabricarea boiliesurilor home-made .

 

 

 

Produsele comercializate de noi sunt la cele mai inalte standarde de calitate , majoritatea fiind importate direct de la marii producatori din Europa , doua din cele mai cunoscute firme de acest gen fiind Haith`s Ltd. si Sopropeche .

 

 

 

Toate produsele puse la dispozitia dvs au fost supuse anterior unor teste pe diferite lacuri , in diferite conditii , rezultatele ajutandu-ne sa va oferim o descriere cat mai completa a produsului si dozajele optime ale acestuia in boilies , iar daca doriti informatii suplimentare fisele tehnice ale fiecarui produs sunt puse la dispozitia dvs .

Horinca de Maramures

Polar Frig Air


AGREGATE SI COMPRESOARE FRIGORIFICE ERMETICE/SEMIERMETICE

Oferim Service la Agregate Frig

Reparam Frigidere, Montam Aer Conditionat, Videm si Montam Camere Frig, Reparam si incarcam clime auto, oferim garantie

Domeniul de lucru: -40...+15 grade celsius

Unicont Carei

Din anul 2004 și până în prezent societatea UNITCONT SRL își desfășoară activitatea în domeniul financiar-contabil și fiscal pentru societăți comerciale cu diferite obiecte de activitate SRL, PFA, II, IF-uri, asociații și fundații.

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...