Firme din judetul Satu Mare
Tamazol

Gradini Ornamentale

Ovibest

Societatea OviBest, din Marna Nouă, înființată în 2004, este specializată în realizarea de ferestre și uși din PVC, care pot fi prevăzute cu toată gama de accesorii necesare. Sortimentele sunt realizate în unitatea proprie de producție din Marna Nouă (Satu Mare).

 

 

 

   Ușile și ferestrele sunt realizate din profil BRUGMANN, cu cinci camere de izolare, perfect ecologice, fără conţinut de plumb sau alte elemente nocive, conform reglementărilor Uniunii Europene. 

 

 

 

   Feroneria ROTO NT este de calitate superioară şi siguranţă sporită. Calitatea, fiabilitatea şi siguranţa în exploatare sunt sunt Caracteristicile feroneriei ROTO NT. Pachetul de geam termopan folositeste cu sticlă LOW-E cu argon. Acesta răspunde perfect nevoilor de confort ale utiliyatorilor prin controlul energiei, protecţiei termice şi acustice. La cerere furnizăm sticle speciale cum ar fi : sticle cu protecţie solară şi controlul luminii, sticle de securitate precum şi sticle decorative.

   Totodată, efectuăm şi operaţiuni de înfoliere a profilelor cu orice culoare.

Anca Dani

Agromix
Societatea noastra a fost infiintata in anul 2004 cu profilul principal-productie vegetala in cultura mare.
 
In acest domeniu obtinem an de an productii foarte bune.Aplicam tehnologii moderne, cu masini si utilaje puternice si performante.
 
Societatea si-a extins activitatea cu comercializarea masinilor si utilajelor agricole occidentale.
 
In acest domeniu, primordial este ca agricultorii cu care colaboram sa fie multumiti si cu utilajele pe care le furnizam sa obtina productii cit mai bune.

Stuparul Satmarean

RP Net Media

Sanatate cu Plante

Otp BankSatu Mare

Omoasig Viena Insurance

Save Electro

Aricrial Zemelo

Aerotrans Pass

Montelectro

Brandis Ber

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...