Firme din judetul Satu Mare
Agromix
Societatea noastra a fost infiintata in anul 2004 cu profilul principal-productie vegetala in cultura mare.
 
In acest domeniu obtinem an de an productii foarte bune.Aplicam tehnologii moderne, cu masini si utilaje puternice si performante.
 
Societatea si-a extins activitatea cu comercializarea masinilor si utilajelor agricole occidentale.
 
In acest domeniu, primordial este ca agricultorii cu care colaboram sa fie multumiti si cu utilajele pe care le furnizam sa obtina productii cit mai bune.

Stuparul Satmarean

RP Net Media

Sanatate cu Plante

Otp BankSatu Mare

Omoasig Viena Insurance

Save Electro

Aricrial Zemelo

Aerotrans Pass

Montelectro

Brandis Ber

Donca Mob

Firmă înființată în 2010 este specializată în producția de mobilier de serie oferind o gamă variată de mobilier de ședere și relaxare, mobilier de living, dormitoare.

 

 

In acesti ani de activitate în care am valorificat cei peste 20 de ani de experiență în domeniul producției de mobilier atenția a fost permanent îndreptată către nevoile și dorințele clienților noștri. Printre punctele forte ale firmei amintim calitatea și design-ul plăcut al produselor realizate precum și seriozitatea față de partenerii de afaceri.

Piețe de desfacere: Germania, Austria, Olanda, Elveția, Ungaria.

No Prisoner

Flor Imob


Cu siguranta ai facut cea mai buna alegere accesand site-ul agentiei imobiliare FLORIMOB. Te asiguram ca vom face tot posibilul pentru a fi o gazda buna.

FLORIMOB Satu Mare intermediaza urmatoarele: vanzare si inchiriere apartamente, garsoniere, case, spatii comerciale, terenuri in Satu Mare.
Noi nu suntem doar una dintre sutele de agentii imobiliare, ci suntem agentia imobiliara la care tu, clientul, esti pe primul loc. Noi te ajutam sa iti implinesti visul, noi iti gasim caminul dorit.

 

 

 

 

Aveti un standard bine definit de viata? Sau poate doriti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra si achizitia unor terenuri, apartamente, vile, spatii comerciale este cel mai bun inceput? Agentia imobiliara FLORIMOB va poate ajuta in indeplinirea acestui obiectiv ca un partener strategic in achizitionarea unui imobil potrivit, prin profesionalismul si calitatea serviciilor imobiliare oferite tuturor clientilor sai si astfel puteti fi sigur ca ne vom stradui sa gasim solutia optima si rentabila pentru viitoarea achizitie imobiliare pe care o veti intreprinde.

 

 

 

Noi iti oferim: cele mai noi oferte imobiliare, asistenta acte notariale, servicii de consiliere imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, vizionarea proprietatilor si publicitate sistematica pentru promovarea ofertei imobiliare on-line si prin mass-media, fiind un partener atat al investitorilor romani, cat si straini.

Agentia Imobiliara FLORIMOB este motivata de dorinta de a fi cei mai buni, de a oferi servicii complete si eficiente si dorinta de a oferi solutii pentru reusita.

Fie că vinzi sau cumperi o proprietate, când alegi FLORIMOB inseamnă că alegi Succesul!

 

Centrul de consultanta in Telecomunicatii

Indiferent de domeniul de activitate al unei companii sau al unei instituții, serviciile de telecomunicații sunt o constantă indispensabilă, nu doar în activitățile curente, ci și în prioritizarea bugetului lunar. Serviciile CCT, de consultanță în telecomunicații, se adresează acelor entități comerciale și administrative care pun în prim plan plan performanța prin eficiența unei investiții.

 

 

 


Centrul de Consultanță în Telecomunicații (CCT) este specializat în implementarea serviciilor de optimizare și management de cost în telecomunicații. Clienții CCT au costuri cu până la 30% mai mici la facturile de telefonie și transmisii de date emise de oricare dintre furnizorii naționali de telecomunicații.

 

 

 


Prin intermediul instrumentelor de audit specializate și expertiza dobândită atât în segmentul de vânzări pe piața de telecom, cât și în domeniul consultanței în optimizarea costurilor și managementul serviciilor de telecomunicaţii, identificăm în bugetul lunar al clienților noștri cauzele pierderilor financiare. Cele mai frecvente cauze ale chetuilelilor nejustificate cu serviciile de telecomunicații sunt reprezentate de supradimensionări ale serviciilor de telefonie și date, oferte neimplementate corect,servicii neutilizate, şi erori de facturare.

 

 


Centrul de Consultanță în Telecomunicații (CCT), oferă servicii de eficientizare a costurilor de telefonie prin eliminarea erorilor de facturare, managementul costurilor și negociere în relația cu operatorii naționali de telefonie, precum și consultanță în cazul achiziției de servicii și echipamente de telecomunicații.

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...