Firme din judetul Satu Mare
Unicont Carei

Din anul 2004 și până în prezent societatea UNITCONT SRL își desfășoară activitatea în domeniul financiar-contabil și fiscal pentru societăți comerciale cu diferite obiecte de activitate SRL, PFA, II, IF-uri, asociații și fundații.

Bene Eco Forest

Firma Sc. Bene Eco Forest S.R.L se ocupă cu producţia şi comercializarea de bricheţi rumeguş de esenţă tare. Rumeguşul rezultă din prelucrarea lemnului cu umiditate sub 10% . Bricheţi sunt certificaţi conform normelor EN, DIN PLUS, ÖNORM M7135 DIN Certco Germania.
Capacitatea producţiei este de circa 300 tone pe lună .

 

 

 

Exportăm în Germania, Ungaria, Anglia, Austria şi vizăm extinderea în întreaga țară, cu adresabilitate către :
-clienții casnici
-consumatorii medii (mici societăți comerciale, instituții)
-consumatorii industriali

Go Hair

Produsele si tratamentele Regivero n-au aparut ca prin minune. Ele nu sunt importate si nici nu sunt rezultatul unor licente cumparate din strainatate. Rezultatele Regivero s-au acumulat ca urmare a unei cercetari sustinute, de-a lungul a mai multor ani in Romania.
Misiunea noastra nu a fost totdeauna simpla, dar am fost ghidati de dorinta de a intelege cat mai bine care este secretul unui par sanatos si cum putem sa il protejam si sa il fortifiem. In acest proces extrem de complex, a fost nevoie de multe teste si de acumularea unei experiente reale in biologia pielii si a parului. Aceasta pentru ca noi am avut ca ultim obiectiv binele clientului nostru: pentru noi a fost totdeauna important sa înțelegem cauzele, inainte de a trata consecintele.

 

 

 

 

 

Detinem doua brevete de inventie:

Din 1992 pana in 1998 Regivero a facut cercetari in domeniul bio-chimiei. Obiectul acestor cercetari s-a concretizat in doua brevete de inventii.

Primul a fost acordat pentru tratamente destinate combaterii caderii parului
Al doilea pentru stimularea cresterii parului.
Aceste doua brevete atesta prezenta firmei Regivero in avangarda cunoasterii stiintifice in domeniul biologiei si dermatologiei, fapt ce confirma succesul nostru in exploatarea know-how-ului propriu. Ca urmare a conlucrarii riguroase cu experti din tara si din strainatate, Regivero a reusit sa combata efectele negative ale caderii parului si a obtinut succese notabile in cresterea intensiva a parului.

Tamazol

Gradini Ornamentale

Ovibest

Societatea OviBest, din Marna Nouă, înființată în 2004, este specializată în realizarea de ferestre și uși din PVC, care pot fi prevăzute cu toată gama de accesorii necesare. Sortimentele sunt realizate în unitatea proprie de producție din Marna Nouă (Satu Mare).

 

 

 

   Ușile și ferestrele sunt realizate din profil BRUGMANN, cu cinci camere de izolare, perfect ecologice, fără conţinut de plumb sau alte elemente nocive, conform reglementărilor Uniunii Europene. 

 

 

 

   Feroneria ROTO NT este de calitate superioară şi siguranţă sporită. Calitatea, fiabilitatea şi siguranţa în exploatare sunt sunt Caracteristicile feroneriei ROTO NT. Pachetul de geam termopan folositeste cu sticlă LOW-E cu argon. Acesta răspunde perfect nevoilor de confort ale utiliyatorilor prin controlul energiei, protecţiei termice şi acustice. La cerere furnizăm sticle speciale cum ar fi : sticle cu protecţie solară şi controlul luminii, sticle de securitate precum şi sticle decorative.

   Totodată, efectuăm şi operaţiuni de înfoliere a profilelor cu orice culoare.

Anca Dani

Agromix
Societatea noastra a fost infiintata in anul 2004 cu profilul principal-productie vegetala in cultura mare.
 
In acest domeniu obtinem an de an productii foarte bune.Aplicam tehnologii moderne, cu masini si utilaje puternice si performante.
 
Societatea si-a extins activitatea cu comercializarea masinilor si utilajelor agricole occidentale.
 
In acest domeniu, primordial este ca agricultorii cu care colaboram sa fie multumiti si cu utilajele pe care le furnizam sa obtina productii cit mai bune.

Stuparul Satmarean

RP Net Media

Sanatate cu Plante

Otp BankSatu Mare

Omoasig Viena Insurance

Save Electro

Pagini: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - ...