Firme din judetul Satu Mare
Mihut Travel

Aytec Media

M C Group Security

Este specializata si licentiata in domeniul paza obiective, bunuri si valori, garda de corp. Societatea a luat fiinta in noiembrie 2006 si este licentiata in domeniu din aprilie 2007.Societatea isi desfasoara activitatetea in conformitate cu prevederile legii nr. 333 din 2003 cu privire la paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.Societatea are o buna colaborare cu organele de politie in conditiile legii 333/2003.

Verdandi

Cu experienţă îndelungată în domeniul transportului internaţional şi intern de persoane, firma noastră vă oferă servicii de înaltă calitate, promtitudine, seriozitate şi profesionalism în deservirea D-voastră.

 

 

 

Oferim condiţii de lux, la preţuri avantajoase pentru aeroport Budapesta, Viena sau orice altă destinaţie dorită, delegaţii, excursii organizate în ţară sau străinătate, cu microbuse, autocare (marca Mercedes) şi autoturisme, dotate cu sistem DVD, aer condiţionat, şoferi calificaţi şi permanent instruiţi.

Kentaur

Pool Expert

Maurer

protejarea şi ajutorarea handicapaţilor cardiaci

- sprijinirea şi ajutorarea invalizilor, copiilor orfani, a săracilor, bătrânilor

- sprijinirea şi ajutorarea caselor de copii, căminelor de bătrâni, a organizaţiilor şi a spitalelor

Divarg Absolut

Pensiunea Doxity

Pensiunea Canina Doxity oferă servicii complete de pensiune şi grădiniţă de zi pentru câini, într-o ambianţă plăcută şi uşor accesibilă. Scopul nostru este asigurarea unei îngrijiri speciale adaptată nevoilor prietenului blanos al dumneavoastră.

Led Up

Consultanta Pentru Finantare

Media Pint

Dr. Car Szabo

SMKV-Arhitectura-Proiectare

SMKV iti aduce solutia optima si urmareste echilibrarea eficienta a calitatii cu bugetul disponbil

 

 

 

Peste 10 ani de clienti multumiti ne – au adus cele mai eficiente solutii atat din punct de vedere al arhitecturii si designului dar si al transparentei bugetarii .
Solutii integrate pentru arhitectura, constructii, autorizare, proiecte individuale, case de vacanta, reamanejari, birouri sau spatii comerciale.

Insigne Promotionale

Produsele promotionale numite ecusoane promotionale, sau altfel insigne promotionale sunt ca şi accesorii care se folosesc pentru promovare sau întroducere în aria de afaceri. Un ecuson reprezintă statura de individual.

 

 

 

Un ecuson se poate purta agăţat de haine sau de orice alte materiale din pânză. Puterea ecusoanelor este foarte mare, deoarece într-un timp foarte îndelungat au fost folosite numai insigne pentru a reprezenta o marcă, astfel insignele sunt foarte importante în crearea de o marcă renumită.

Pagini: ... - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - ...