Firme din judetul Satu Mare
Divarg Absolut

Pensiunea Doxity

Pensiunea Canina Doxity oferă servicii complete de pensiune şi grădiniţă de zi pentru câini, într-o ambianţă plăcută şi uşor accesibilă. Scopul nostru este asigurarea unei îngrijiri speciale adaptată nevoilor prietenului blanos al dumneavoastră.

Led Up

Consultanta Pentru Finantare

Media Pint

Dr. Car Szabo

SMKV-Arhitectura-Proiectare

SMKV iti aduce solutia optima si urmareste echilibrarea eficienta a calitatii cu bugetul disponbil

 

 

 

Peste 10 ani de clienti multumiti ne – au adus cele mai eficiente solutii atat din punct de vedere al arhitecturii si designului dar si al transparentei bugetarii .
Solutii integrate pentru arhitectura, constructii, autorizare, proiecte individuale, case de vacanta, reamanejari, birouri sau spatii comerciale.

Insigne Promotionale

Produsele promotionale numite ecusoane promotionale, sau altfel insigne promotionale sunt ca şi accesorii care se folosesc pentru promovare sau întroducere în aria de afaceri. Un ecuson reprezintă statura de individual.

 

 

 

Un ecuson se poate purta agăţat de haine sau de orice alte materiale din pânză. Puterea ecusoanelor este foarte mare, deoarece într-un timp foarte îndelungat au fost folosite numai insigne pentru a reprezenta o marcă, astfel insignele sunt foarte importante în crearea de o marcă renumită.

Hosting Grafix

Printare COLOR - A4(0.9 lei) / A3(1.8 lei)
Printare ALB-NEGRU A4(0.25lei) / A3(0.5 lei)

Va oferim acum posibilitatea listarii online prin completarea urmatorului formular.
Livrare se face cu Fan Curier sau Urgent Cargus,pret incepand de la 25lei.

Daca aveti mai multe fisiere, arhivati-le RAR sau ZIP!
Fisiere acceptate: .tiff .jpg, .pdf, .doc, docx.

Ghanda Logistic

Express Smile

Express Smile S.R.L.. Firma Express Smile S.R.L. a fost infiintata in Romania relativ recent, in anul 2012. De atunci am deservit comunitatea stomatologica cu o gama larga de produse dentare de calitate de la consumabile pana la echipamente moderne pentru clinici. Va oferim un serviciu prietenos si preturi competitive.

 

 

Incercam sa va punem la dispozitie o gama cat mai variata de produse atat ca marci cat si ca pret si pentru asta suntem in cautare permanenta de colaboratori atat in tara cat si in strainatate. Momentan, nu toate gamele de produse disponibile sunt afisate pe site, dar zi de zi adaugam produse si cataloage noi asa ca nu ezitati sa reveniti cat mai curand.

 

 

 

Va invitam sa aruncati o privire la cataloagele noastre si la gama de produse stomatologice pe care o oferim online deocamdata. Daca doriti sa faceti o comanda sau pur si simplu aveti o intrebare sau o nelamurire, va rugam sa vizitati pagina de COMANDA ONLINE sau CONTACT si trimiteti un mesaj staff-ului nostru prietenos si experimentat.

Retrolibris

Cascopet

La origine, firma Casco este producatoare de casti pentru sportivi. Incepand cu anul 2004 am deschis o fabrica si in Satu Mare in incinta Parcului Industrial Sud. Tot in acelasi an a inceput si istoria adapostului de caini comunitari pe care firma noastra l-a construit, si l-a extins, ajungand azi la o capacitate 75 de suflete. Pe parcursul anilor au trecut pe la noi mai multe zeci de caini comunitari, din care unii si-au gasit stapan, altii inca asteapta.

 

 


Pentru a rezolva multiplele probleme medicale,in special dermatologice, am cautat sa aducem hrana sanatoasa, care sa-i ajute pe cainii nostrii sa devina sanatosi si cu o dezvoltare normala. Dupa cautari indelungate am gasit produsele DIBO, Dr. Alder, LupoVet si Luposan care sunt in opinia noastra cea mai pura si mai usor de digerat hrana pentru caini. Deoarece ne-am convins personal de calitatea acestor produse, ne-am hotarat sa facem cunoscute si in Romania aceste marci, pentru ca si dumneavoastra sa va bucurati de un caine sanatos si puternic.

 


Intre timp am dezvoltat si brandul propriu Upsolute Passion, care dupa cum arata si numele se adreseaza pasionatilor de animale.

Atlas Mapping

  Sc. AtlasMapping S.r.l.  isi desfasoara activitatea in domeniul Topografiei; Fotogrammetriei UAV; Cartografiei; Geodeziei   si  GIS. Profesionalismul, acuratetea si competenta ne definesc, reprezinta si constituie esenta multumirii partenerilor nostrii.

 

 

           Serviciile furnizate de compania noastra au la baza o inalta calificare a personalului, cele mai noi tehnologii de lucru in domeniu si conformitatea cu cele mai ridicate standarde de calitate, capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri  si intr-un timp de reactie si executie scurt.

 

 

           Obiectivul strategic al intreprinderii este de a asigura servicii de bună calitate la prețuri de competiție în conformitate cu standardele europene, cu legislația și cerințele clientului , fie persoană juridică sau fizică.

 

Erdca Satu Mare

Pagini: ... - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - ...