Pescaria Bercu Nou - Adresa: Str. Principala, Localitate: Bercu Nou, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
10:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Amplasata in aria protejata a raului Tur
Acces auto facil, reabilitarea drumui de acces a fost finalizata la inceputul anului 2016
Acces la pista de biciclete recent inaugurata amenajata intre localitatile Turulung si Magosliget. Aceasta este amenajata in principal pe digul de pe malul raului Tur si are o lungime de 40km. Traseul strabate o buna parte a ariilor protejate dar si granita romano-ungarapescuit sportiv si de placere.

 

 

 

Ferma piscicola de la Bercu Nou, judetul Satu Mare, a luat fiinta in 1972 si a fost pusa in functiune in 1976. Principalele specii de pesti ce se pot pescui sunt: crap, caras, amur, biban, salau. Ea este impartita in mai multe elestee cu destinatii diferite: elestee pentru reproducere, pentru crestere si pentru pescuit sportiv.

 

 

Ferma piscicola Bercu se intinde pe o suprafata totala de 342,76 ha dintre care 300 ha este luciu de apa restul fiind format din cabana, statie de pompare, diguri, ferma, magazie de furaje.

 

 

 

Numar bazine : 27 – cu suprafete intre 0,2 – 50 ha

– 8 bazine de parcare – 0,2 ha fiecare

– 2 bazine – 2ha fiecare

– 2 bazine de crestere puiet vara I – 2ha + 2,5ha

– 2 bazine de crestere puiet vara II – 4ha + 7,5ha

– 1 bazin pescuit sportiv 7.5 ha

– 12 elestee de crestere cuprinse intre 25 – 50 ha

 

 

 

Pescarii sportivi şi însoţi­torii aces­tora au oblig­aţia de a se com­porta în spir­i­tul respec­tu­lui rec­i­proc pe toată perioada staţionării în perimetrul baz­in­u­lui pis­ci­col (se interz­ice ascultarea muzicii la un volum mare), de păs­trare a curăţe­niei şi de luare a tuturor măsurilor pen­tru a pre­veni orice eveni­ment cu con­secinţe neg­a­tive (incendii, degradări ale terenurilor, alter­area cal­ităţii apei din bazin prin arun­carea de deşeuri/resturi, etc…).

 

 

Pescarii au oblig­aţia de a întreţine locul de pes­cuit prin colectarea tuturor deşeurilor şi a res­turilor mena­jere în saci sau pungi, care se ridică de pescar la ter­minarea par­tidei de pes­cuit şi se predau la admin­is­tra­tor sau se depozitează în locurile spe­cial amenajate.

Contacteaza Pescaria Bercu Nou
Categorie
Sport Timp liber
Județ
Satu Mare
Localitate
Bercu Nou
Adresa
Str. Principala
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT