Crama Nachbil Winery - Adresa: Str. Pietii Nr. 428, Localitate: Betiug, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
10:00
-
18:00
Marti
10:00
-
18:00
Mircuri
10:00
-
18:00
Joi
10:00
-
18:00
Vineri
10:00
-
18:00
Sambata
10:00
-
14:00
Duminica
Inchis

Despre

Crama noastră se află în Beltiug în nord-vestul Transilvaniei, în România. Exploatăm 23 ha de podgorie în condiţii excelente.

În localitate avem o pivniţă cu o vechime de 300 de ani, lângă care am construit o pivniţă nouă, unde se prelucrează toţi strugurii.
Dacă doriți să înţelegeți vinurile noastre, trebuie să reconsideraţi tot ceea ce ştiţi sau ce aşteptaţi de la vinuri. Vinurile noastre sunt deosebite şi oarecum altfel. Acest lucru se datorează unicităţii zonei noastre viticole, filozofiei noastre şi nu în ultimul rând oamenilor care contribuie la procesul de fabricare.

 

 


Aşa cum se recoltează strugurii în podgorie, tot aşa de natural aceştia sunt prelucrați în continuare în vin. Noi renunţăm conştient la aditivi, precum drojdie sau enzime şi la intervenţiile tehnice de vinificație. Singurul lucru pe care îl folosim în producerea vinului sunt strugurii. De aceea vinul nostru se distinge prin caracterul individual şi se deosebeşte mult de mainstream.

 

 

 


Din 2010 podgoriile sunt exploatate ecologic. Renunţăm la ierbicide, pesticide sintetizate chimic şi îngrăşăminte minerale. Acest lucru presupune o cantitate sporita de munca din partea noastră, dar care este indispensabilă conform unicității zonei viticole. O floră și faună bogată în specii accentuează specificul terroirului, iar convingerea noastră este că în acest fel se îmbunătățește calitatea vinurilor noastre.

 

 


Solul şi clima sunt bazele viticulturii. În Beltiug avem diferite soiuri de lut şi clima moderată – caldă, ceea ce oferă cele mai bune condiţii pentru producerea vinurilor albe şi roşii de cea mai înaltă calitate. Prin diferitele înclinații ale pantelor, podgoria Nachbil oferă diverse posibilități de a produce vinuri individuale.

Contacteaza Crama Nachbil Winery
Categorie
Mancare - Bautura
Județ
Satu Mare
Localitate
Betiug
Adresa
Str. Pietii Nr. 428
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT