Ceconi - Adresa: Str. Principala Nr. 155, Localitate: Bixad, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

C CECONI SRL cu sediul in localitatea Bixad, strada Principala nr. 155, judetul Satu Mare a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiecte principale de activitate Constructiile Civile si Demolarile/Egologizarile. Din 2016 am hotarat sa punem la dispozitie spre inchiriere utilajele si autobasculantele din dotare. Pe langa obiectele principale activam de asemenea si in urmatoarele domenii: izolatii termice, protectii anticorosive, lucrari de prestari servicii in constructii (instalatii electrice, sanitare, incalzire centrala), productie de marfuri, recuperare de deseuri, transport rutier de marfuri.


Gama de servicii s-a extins, ponderea principala concentrandu-se asupra investitiilor in domeniile termoizolatiilor, hidrotehnic, constructiilor civile si industriale si ecologizari/demolari industriale. In anul 2007 activitatea unitatii a luat amploare prin achizitionarea unei statii de betoane in localitatea Suplacul de Barcau, judetul BIHOR unde societatea noastra a deschis un punct de lucru.
Pana acum am reusit abordarea celor mai bune solutii pentru a indeplini necesitatile clientilor si continuam sa oferim cele mai bune servicii. Crezand in reusita, intelegem ca pentru a ne atinge obiectivele este nevoie de profesionalism cand vine vorba de produsele si serviciile oferite, urmarind in permanenta ridicarea standardelor la cel mai inalt nivel, astfel incat nu doar compania, cat si clientii sa se bucure de succes.


In ceea ce priveste calitatea serviciilor si a lucrarilor companiei, a avut loc o evolutie rapida si constanta a calitatii acestora. Astfel, unitatea este acum atestata si certificata cu standardele de calitate ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru domeniile "Executie lucrari de constructii drumuri, Executie lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, Demolari, Executie tamplarie PVC cu geam termoizolant, Repararea si intretinerea autovehiculelor si Comert cu piese si accesorii pentru autovehicule", certificatul SA8000/2008 pentru domeniile "Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, Lucrari de constructii hidrotehnice si imbunatatiri funciare, Lucrari de izolatii si protectii anticorozive, Lucrari de pregatire a terenurilor, Lucrari de ecologizare (dezafectare rezervoare si decantare combustibil, recuperare deseuri petroliere si redare terenuri in circuitul agricol) si Lucrari de reparatii autovehicule" si certificatele TUV pentru sudura

Contacteaza Ceconi
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT