Agrotex Carei - Adresa: Str. Armatei Nr. 81B, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Cu o tradiţie în agricultură încă din 1992, Agrotex a devenit astăzi una dintre cele mai importante companii care activează în sectorul agricol din vestul ţării. Partener de încredere al fermierilor din judeţul Satu Mare, compania Agrotex este constituită dintr-un grup de firme din care mai fac parte Vestagrar, Nord Grain şi Agricola Tiream. Realizăm întregul proces lucrativ alături de fermieri, pentru că avem convingerea că numai împreună putem dezvolta o agricultură competitivă şi superioară din punct de vedere calitativ.

 

 

De 24 de ani suntem preocupaţi de comerţul cu inputuri pentru agricultură, ceea ce înseamnă desfacerea de seminţe de grâu, porumb, floarea soarelui, soia, rapiţă, regulatori de creştere şi fertilizanţi foliari, tratamente sămânţă, adjuvanţi, pesticide şi insecticide de uz veterinar şi domeniu public. De la bun început, scopul nostru a fost atingerea unei colaborări optime cu clienţii noştri, prin urmare am creat o structură organizaţională bine compartimentată. Suntem interesaţi permanent de calitatea produselor noastre pentru că ne dorim prosperitatea clienţilor noştri.

 

 

 

Agrotex comercializează produse de la cei mai importanţi producători mondiali în domeniul seminţelor certificate, pesticidelor, îngrăşămintelor chimice şi cerealelor. De peste 20 de ani, portofoliul companiei conţine produse de la Azomures, Pioneer, DuPont, Monsanto, Bayer, Syngenta, BASF, Caussade, KWS, Adama, Timac Agro, Holland Farming, Limagrain şi, nu în ultimul rând, Nufarm, Euralis şi mulţi alţii. Prin creşterea activităţii sale, Agrotex a realizat investiţii mari, exclusiv din fonduri proprii, investiţii care depăşesc suma de 5 milioane de euro şi constă în achiziţia de maşini şi utilaje agricole performante, mijloace de transport de mare tonaj, construirea de spaţii de depozitare, precum şi modernizarea celor existente.

 

 

Compania deţine trei baze de depozitare a cerealelor, seminţelor, pesticidelor şi îngrăşămintelor chimice, cu o capacitate totală de stocare de 55.000 de tone cereale. Bazele Agrotex sunt plasate la Carei, cu o capacitate de 20.000 tone şi două la Valea lui Mihai, cu capacităţi de 15.000, respectiv 20.000 de tone. Cerealele sunt cântărite, testate în laborator şi în funcţie de rezultatul analizelor, stocate în halele de depozitare. Cerealele recoltate direct din câmp sunt descărcate în groapa de preluare.

 

 

 

 

De aici, cele care prezintă impurităţi sunt direcţionate spre sistemul de curăţare, respectiv spre uscător dacă prezintă umiditate ridicată. În prezent, utilizăm cinci uscătoare pentru toate tipurile de cereale. Acestea au o capacitate totală de uscare de 1.500 de tone pe zi: cel de la Carei are o capacitate de 240 tone la 24 de ore, iar cele de la Valea lui Mihai usucă 1500 de tone în 24 de ore. Din uscătoare, marfa este dirijată în celule sau în magazii cu ajutorul sistemului complet automatizat. Cerealele destinate livrării către clienţi sunt păstrate în spaţii de depozitare bine aerisite şi dezinfectate în permanenţă. Încărcarea camioanelor cu marfă din silozuri se produce mecanizat prin intermediul unui transportoarelor care încarcă cu uşurinţă cât şi a încărcătoarelor.

 

 

 

Odată cu lansarea pe piaţă a produselor marca Agrotex, compania devine unul dintre cei mai importanţi producători de seminţe de cereale de toamnă din vestul României. În prezent, societatea noastră lucrează 3.200 de hectare de teren, împărţite între trei ferme. Exploatarea întregului teren este uşor de realizat datorită parcului de utilaje pe care îl avem la dispoziţie. Pentru livrarea input-urilor şi a cerealelor către clienţi, compania noastră dispune de o flotă compusă din 8 autocamioane de 40 de tone pentru transport cereale şi marfă care transportă în medie între 300 - 500 tone pe zi. De asemenea, deţinem şi două de acces feroviar.

Contacteaza Agrotex Carei
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT