Coraltech Carei - Adresa: Str. Caplenilor Nr. 21, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Înființată în 2006 firma noastră are ca obiect de activitate:
- Construcția de clădiri noi în stil tradiţional, modern, renovare de case vechi si apartamente precum și în lucrări de amenajări interioare, instalații sanitare, încălzire, limitare și stingere a incendiilor, ventilație, gaz, etc

- Acordarea serviciilor de consultanță în domeniul construcțiilor: management de proiect, asigurarea responsabil tehnic cu execuția R.T.E., asigurarea de diriginte de șantier.
- Servicii de verificare periodică ISCIR a cazanelor, convectoarelor, si a arzătoarelor funcționând cu orice combustibil, conform PTA1/2010
- Servicii de proiectare, execuție, verificare periodică la doi ani și reviziile la zece ani a instalațiilor de utilizare gaz.

 

 Angajamentul nostru pentru toate proiectele noastre şi eforturile continue de depăşire întotdeauna a aşteptărilor clienţilor noştri ne-a permis să ne bucurăm de recunoaştere din partea beneficiarilor.
Suntem o firmă de construcţii și instalații în construcții cu experienţă, formată dintr-o echipă de profesioniști. Oferim competenţa si echipamentele pentru toate tipurile de construcții, indiferent de dimensiune şi complexitate, timp şi buget, făcând ca proiectul şi visele dvs. să devină realitate.
Noi examinăm cu atenţie caietul de sarcini şi vă propunem o gama largă de proiecte de arhitectură în funcţie de necesităţile dumneavoastră.
Suntem în măsură să vă ajutăm să decideți între o varietate de propuneri şi sugestii creative precum si funcţionale.
Până la finalizarea proiectului există o "supraveghere stricta" în toate etapele de constructive, oferim regulat rapoarte de lucru, ataşat cu fotografii, pentru fiecare fază de construcţie.

 

 


Pentru fiecare din proiectele și lucrările noastre vom folosi materiale de înaltă calitate şi vom acorda garanţie atât pentru material, cât și pentru serviciile prestate.

Contacteaza Coraltech Carei
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT