Ferestre Contermon - Adresa: Str. Mihai Viteazu Nr. 23, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

SC FERESTRE CONTERMON SRL

oricând vă stă la dispoziţie pentru a investi inteligent.

SC FERESTRE CONTERMON SRL comercializează şi montează uşi şi ferestre din PVC şi ALUMINIU care satisfac cele mai exigente cerinţe.

 

 

Aparent, toate ferestrele moderne arată la fel, dar calitatea nu este aceeaşi. Detaliile care nu se văd contează, iar improvizaţiile nu pot fi acceptate. Specialiştii firmei noastre vă pot consilia şi îndruma paşii premergători alegerii ferestrelor. Noi ştim ca dumneavoastră aveti nevoie de soluţii, nu doar de produse.

 

 

 

 

Compartimentul tehnic, de marketing şi de montaj asigură calitatea foarte bună a produselor. Fiecare fereastră şi uşă reprezintă câte un proiect realizat, montajul şi serviciile sunt de o calitate deosebită, care fac diferenţa pe piaţa termopanelor.

Firma dispune de personal propriu pentru proiectare si asistentă tehnică în vederea configurării tablourilor de tâmplărie la solicitarea clienţilor.

 

 

 

Suntem o echipă dinamică de profesionişti, care lucrează împreună pentru a vă furniza produse si servicii de cea mai înaltă calitate. Directorul comercial are o vechime în domeniu de 18 ani.

.

Obiectivul nostru este unul simplu: Dezvoltare prin CALITATE. Lucrăm cu pasiune şi vrem să creştem împreună cu Clienţii şi Furnizorii noştrii.

Contacteaza Ferestre Contermon
Categorie
Casa - Gradina
Județ
Satu Mare
Localitate
Carei
Adresa
Str. Mihai Viteazu Nr. 23
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT