Kneho Rom - Adresa: Str. Uzinei Nr. 121, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Firma Kneho-Rom a fost înfiinţată în anul 2000 ca şi reprezentanţă zonală a firmei germane Kneho-Lacke şi se ocupă cu furnizarea materialelor de finisaj pentru lemn.
Platforma din Carei a fost realizată în anul 2003, cu birouri, sectie de producţie proprie a tuturor materialelor, laborator pentru realizarea promptă a finisajelor cerute de clienţi, asistenţă tehnică rapidă şi profesională asigurată prin tehnicienii firmei. Asigurăm livrarea rapidă şi sigură a materialelor cu mijloacele de transport proprii.

 

 

 

La ora actuală dispunem de un personal format din 30 de angajaţi. Compania fiind în creştere continuă, cu perspective sigure, cu clienţi atât din România cât şi din ţările vecine: Ungaria, Ucraina, Slovacia, Serbia, Croaţia, Bosnia-Herczegovina.

Chiar la inceput am reuşit să implementăm sistemul de management al calităţii şi de mediu ISO 9001 şi 14001 ca să putem oferi clienţilor noştrii materiale de calitate şi service la cel mai înalt nivel.

 

 

 

 

Producem şi comercializăm materiale destinate acoperirii suprafeţelor din industria lemnului pentru interior si exterior, folosind materii prime germane de calitate superioară.

Gama noastră de produse cuprinde: lacuri nitrocelulozice, lacuri poliuretanice cu intaritor, lacuri DD acrilice, lacuri pe baza de apa, lacuri cu întărire la radiatii UV, lacuri colorate, vopsele, baituri pa baza de apa, baituri pe bază de solvent, baituri cu efecte speciale, uleiuri, ceruri, patine, solventi, diluanti, paste de retus, lacuri speciale de diferite tipuri; imersie, pulverizare, turnare, valtuire, trefilare, Flow-Coating, alte materiale de finisaj.

 

 

 

 

VĂ OFERIM SOLUŢII COMPLETE PENTRU FINISAREA
SUPRAFEŢELOR LEMNOASE

• Mobila interioara, masiv, furniruit sau MDF

• Bucatarie, Sufragerii

• Mese si scaune

• Parchet, Trepte, Lambriuri

• Mobilier si jucarii pentru copii

• Instrumente muzicale

• Sicrie cu luciu inalt

• Usi ferestre, mobila de gradina

Contacteaza Kneho Rom
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT