Milesi - Adresa: Calea Armatei Romane Nr. 72, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Despre noi
Dorinţa de a construi un viitor nou, asociată cu un devotament deosebit, cu un angajament special - au fost elementele de bază care au condus la înfiinţarea firmei MILESI din Milano în 1947.

 

Specializarea
Firma Milesi SpA produce vopsele, materiale de acoperire pentru protejarea ,conservarea produselor lemnoase, totodată pentru mărirea valorii estetice a suprafeţelor. Încă de la înfiinţare, Milesi s-a specializat pe fabricarea materialelor de finisare, investând în continuu cu toată străduinţa, în acest domeniu.

 

Dezvoltarea
Istoria firmei se caracterizează prin dorinţa de a se dezvolta în continuu, iar prin îmbunătăţirea continuă a rezultatelor obţinute , obţinerea satisfacţiei clienţilor. În 1960 sediul firmei a fost mutat din Milano în Bareggio, într-o clădire modernă şi uriaşă, care a devenit şi este în continuare centrul producţiei şi al dezvoltării. În 1970 firma s-a alăturat grupului IVM ( Industrie Vernici Milano) , care este o societate holding şi a fost înfiinţată chiar de MILESI cu scopul de a conduce activităţile firmelor asemănătoare, de a coordona iniţiativele lor financiare, strategice şi de marketing. Dealtfel azi firma holding IVM este una dintre cele mai însemnate grupări specializate pe materiale de finisare în Europa, ocupând locul 15 în Italia. La începutul anilor şaptezeci a început extinderea pe plan internaţional, când s-au înfiinţat filiale în Franţa, Spania, Germania ( sub îndrumarea grupării IVM ) iar pe de altă parte prin construirea unei reţele de furnizori prin care azi se aprovizionează majoritatea ţărilor lumii.

 

Date numerice
Aceste trepte au condus la dimensiunile actuale ale firmei Milesi de azi: mai mult de 250 de angajaţi, cifră de afaceri mai mare de 85 de miliarde de euro, producţie anuală de 35000 tone, serviciu de marketing solid, o puternică organizare tehnică şi comercială, laborator modern , deosebit de dotat, în care lucrează mai mult de 100 de ingineri cercetători, depozite coordonate strategic, comercianţi pe tot teritoriul Italiei şi furnizori în 60 de ţări, pe cele cinci continente. Toate acestea a făcut posibil ca firma Milesi SpA să devină una dintre cele mai importante firme producătoare de materiale de finisare în industria lemnului din lume.

 

Viitorul

Viitorul firmei MILESI se bazează pe o strategie concepută foarte clar: creşterea continuă,menţinându-se echilibrul între tradiţii, experienţe şi inovaţii continue, intensificarea investiţiilor îndreptate spre cercetare, dezvoltare, tehnologie şi mai ales la resursele umane, ceea ce poate fi realizată prin calificare şi pregătirea profesională continuă pe tot parcursul vieţii.

 

Experienţe
Datorită continuităţii în muncă a conducerii şi a specialiştilor firmei , Milesi SpA azi se poate baza pe un colectiv de muncă, care cuprinde cei mai buni specialişti atât în domeniul matarialelor de finisare, cât şi în privinţa pieţii şi a necesităţiilor clienţilor.

Contacteaza Milesi - finisaj pentru lemn
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT