Steiger Carei - Adresa: Str. Constantin Mille Nr. 5, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Steiger s.r.l. a fost fondată de Steiger Vasile, urmând tradițiile de trei generații ale familiei în prelucrarea metalelor.

Bunicul, Kocsorva László, a lucrat la Întreprinderea Malaxa din Bucureşti, considerată în acele vremuri cea mai importantă fabrică de locomotive din Europa, avansând până în funcţia de maistru. În 1940 se reîntoarce acasă în Carei şi îşi valorifică cunoştinţele angajându-se ca şi cazangiu. Pe numele lui a fost eliberată prima autorizaţie de construire de cazane cu aburi. El a inițiat şi instruit următoarea generaţie de cazangii.

 

 


Steiger SRL. istorie
Tatăl, Steiger George, învață și practică apoi aceeaşi meserie la Întreprinderea FIUT din Carei. Dragostea lui pentru această meserie a fost un exemplu pentru colegii lui. A coordonat o secție de 450 de muncitori care au realizat cazane şi echipamente miniere chiar şi pentru export.

 

 

 

 

Steiger Vasile şi-a găsit vocaţia tot în această meserie iar la vârsta de 15 ani deja lucra în vacanţele de vară ca şi ucenic în secţia de cazane a Întreprinderii FIUT din Carei. Mai târziu îşi termină studiile superioare la Cluj unde și lucrează până în 1990, după care se întoarce la aceeaşi fabrică care între timp îşi schimbase denumirea în TRUM.

 

 


Steiger SRL. arhivă istorică
Societatea Steiger srl a fost fondată în 1994.
Azi oferă locuri de muncă pentru aproape 100 de angajaţi, numeroase construcţii civile şi industriale importante ale judeţului se regăsesc printre referințelele sale, iar procentul de livrări la export este în continuă creștere. Motto-ul societăţii: Calitate, Experienţă, Profesionalism – a depășit faza de slogan, este experiența clienților societății.

 

 

 

 

Primul deceniu de dezvoltare a societăţii a fost marcată de diversitatea produselor și serviciilor, bazată pe flexibilitate şi adaptabilitate la cerinţele clientului.
Ca urmare a cerințelor pieței din anul 2002, se lărgește gama de produse și servicii în domeniul confecțiilor și prelucrărilor metalice iar prin investiții importante în dotare tehnologică și în resurse umane se creează condițiile producerii de structuri metalice de rezistență pentru construcții industriale.

 

 

 


Dinamica dezvoltării în ultimul deceniu este marcată de lucrările de referinţă printe care se numără cele mai înalte construcţii cu structură metalică din judeţul Satu Mare ridicate până în prezent.

Contacteaza Steiger Carei
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT