Go Hair - Adresa: Calea Armatei Romane Nr. 78, Localitate: Carei , Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
18:00
Marti
09:00
-
18:00
Mircuri
09:00
-
18:00
Joi
09:00
-
18:00
Vineri
09:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Produsele si tratamentele Regivero n-au aparut ca prin minune. Ele nu sunt importate si nici nu sunt rezultatul unor licente cumparate din strainatate. Rezultatele Regivero s-au acumulat ca urmare a unei cercetari sustinute, de-a lungul a mai multor ani in Romania.
Misiunea noastra nu a fost totdeauna simpla, dar am fost ghidati de dorinta de a intelege cat mai bine care este secretul unui par sanatos si cum putem sa il protejam si sa il fortifiem. In acest proces extrem de complex, a fost nevoie de multe teste si de acumularea unei experiente reale in biologia pielii si a parului. Aceasta pentru ca noi am avut ca ultim obiectiv binele clientului nostru: pentru noi a fost totdeauna important sa înțelegem cauzele, inainte de a trata consecintele.

 

 

 

 

 

Detinem doua brevete de inventie:

Din 1992 pana in 1998 Regivero a facut cercetari in domeniul bio-chimiei. Obiectul acestor cercetari s-a concretizat in doua brevete de inventii.

Primul a fost acordat pentru tratamente destinate combaterii caderii parului
Al doilea pentru stimularea cresterii parului.
Aceste doua brevete atesta prezenta firmei Regivero in avangarda cunoasterii stiintifice in domeniul biologiei si dermatologiei, fapt ce confirma succesul nostru in exploatarea know-how-ului propriu. Ca urmare a conlucrarii riguroase cu experti din tara si din strainatate, Regivero a reusit sa combata efectele negative ale caderii parului si a obtinut succese notabile in cresterea intensiva a parului.

Contacteaza Go Hair
Categorie
Frumusete - Ingrijire Shopping
Județ
Satu Mare
Localitate
Carei
Adresa
Calea Armatei Romane Nr. 78
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT