Alconor Company - Adresa: Str. A.I. Cuza Nr. 24, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:00
Marti
08:00
-
17:00
Mircuri
08:00
-
17:00
Joi
08:00
-
17:00
Vineri
08:00
-
14:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 avand ca obiect principal de activitate productia de bauturi racoritoare si ape minerale. Este situata in partea de nord - vest a tarii, in localitatea Carei, judetul Satu Mare.

 

 

 

Producem o gama larga de bauturi racoritoare, apa de masa, bauturi energizante. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Rolul departamentului de marketing Alconor Company este deciziv, acesta reusind sa integreze cu succes toate activitatile comerciale pentru a indeplini un scop comun: eficientizarea activitatii si satisfacerea nevoilor celor mai exigenti clienti, dar si a consumatorilor finali.

 

 

 

De-a lungul timpului am dobandit o pozitie incontestabila in domeniul productiei de bauturi racoritoare, domeniu care presupune servicii speciale la standarde inalte precum si precizie privind controlul absolut si constant asupra calitatii produselor.

Contacteaza Alconor Company
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT