Ares Boutique - Adresa: Str. Mihai Viteazul Nr. 40, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
09:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Societatea noastra functioneaza din 1997 si in aproape 20 ani a reusit sa isi diversifice activitatea astfel ca pe langa costumele barbatesti si camasi, care au constituit produsele principale de productie si comercializare a firmei noastre, am produs o gama variata de accesorii barbatesti, cum ar fi cravate, papioane, butoni, portofele, curele, genti voiaj toate purtand marca ARES. Distributia in tara o facem cu masinile proprii astfel ca asiguram clientului o livrare prompta si fara costuri suplimentare in cazul firmelor care cumpara en gros.

 

 

 

 


Intr-o societate lovita de criza economica mondiala, vanzarea produselor noastre a crescut cu peste 50% datorita reorientarii clientilor catre un pret accesibil. Raportul dintre calitate si pret este reflectat tocmai in cresterea pe care firma noastra a cunoscut-o in ultimii 5 ani. Astfel ca noi putem garanta nu doar un pret accesibil ci si o calitate care poate satisface pretentiile marii majoritati a barbatilor din Romania. Este un fapt stiut de cei care vand produsele noastre in magazinele proprii, ca barbatii care au cumparat o data o camasa ARES revin si cer in mod special camasile noastre.

 

 

 

 

 

Ne-am gandit si la clientii care doresc sa comande camasile ARES online, si am venit in intampinarea lor prin acordarea unui transport gratuit, firma noastra platind taxele de curierat, pentru cei care comanda cel putin trei camasi o data. Aceasta facilitate se acorda doar in cazul in care persoana comanda cel putin 3 camasi, astfel ca si alte accesorii comandate pe langa cele trei camasi vor beneficia de aceasi gratuitate la transport. Nu intra aici costumele de barbati sau produsele oferite deja la pret promotional pe site.

Contacteaza Ares Boutique
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT