Tipocar - Adresa: Str. Doina Nr. 1, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Bine ați venit pe site-ul oficial al Tipografiei Tipocar din județul Satu Mare.
Prin acest site încercăm să vă prezentăm firma noastră cat și varietate de produse pe care aceasta le produce și comercializează.
În decursul celor 10 ani de experiență am creat un standard al calității și seriozitații în furnizarea produselor și serviciilor tipografice și de editura de înaltă calitate la prețuri imbatabile.
Lucrăm exclusiv cu echipamente noi, de ultima generație și cu cele mai bune materiale. Modul nostru de lucru este flexibil, fiind permament la dispozitia clientilor nostri.
Tipografia noastră vă pune la dispozitie o gama largă de produse tipografice: formulare fiscale, formulare medicale(orice model de tipizate tipărite pe hârtie autocopiativâ sau offset), rechizite școlare, etichete pe hârtie normal și autocolantă, diplome, coperți pentru lucrări de licență și master, invitații de nuntă, felicitări, dosare, agende, calendare, materiale publicitare (pliante, reviste, flyere, mape, carți de vizită, ambalaje, postere, afise, cataloage).
Scopul nostru este de a ne impune pe piaţa prin standardul calitativ oferit şi punctualitatea cu care ne onorăm termenele.

Contacteaza Tipocar
Categorie
Shopping
Județ
Satu Mare
Localitate
Carei
Adresa
Str. Doina Nr. 1
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT