L Art Hotel Carei - Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, Nr.2, Localitate: Carei, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Bine aţi venit la L’art Hotel!

L’art Hotel s-a deschis în iulie 2013 și este situat în centrul oraşului Carei, lângă Castelul Karolyi. Această unitate turistică unică funcţionează utilizând tehnologia modernă şi ecologică şi își propune să ofere clienţilor servicii hoteliere de cea mai bună calitate, la nivel de artă. Zilele petrecute aici vor fi de neuitat datorită comfortului, eleganţei şi atenţiei maxime acordate fiecărei persoane.

 

 

Combinaţia echilibrată a elementelor moderne şi a eleganţei clasice caracterizează cele 16 camere şi un apartament din incinta hotelului. Toate camerele sunt decorate şi dotate astfel încât să ofere comfortul dorit, atât turiştilor, cât şi celor care vin în interes de serviciu.

 


Camerele pentru nefumători sunt izolate fonic cu pardoseală mochetă și sunt dotate cu aer condiționat, facilități pentru preparare cafea solubilă și ceai, respectiv LED SMART TV cu diagonală de 101 cm. Parcarea privată cu 7 locuri se află în spatele hotelului.
Camerele au fost amenajate cu mobilier executat artizanal din lemn de cireș cu forme curbate, care se asortează cu piese de mobilier (fotolii, puff, măsuțe, scaune etc.) de un rafinament deosebit al școlii de mobilă italiene. Hotelul dispune de un elegant restaurant, care într-un cadru intim își întâmpină oaspeții cu o bucătărie de fuziune românească și internațională.
Hotel L’art îşi propune să fie locaţia preferată pentru conferinţe, degustări de vin, lansări de carte, expoziţii şi diverse evenimente culturale.

Contacteaza L Art Hotel Carei
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT