Primaria Certeze - Adresa: Str. Principala Nr. 864, Localitate: Certeze, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Certeze este o localitate în judeţul Satu Mare, Transilvania, România.
este o localitate in nord vestul romaniei,mai exact in judetul satu mare la 25 de km de granita cu ucraina . Face parte din tara oasului ,zona cu un important rol in pastrarea traditiilor. Judeţul Satu Mare este recunsocut peste tot cu oameni veseli, oameni care ştiu să profite de tot ceea ce este frumos şi de tot ceea îţi poate oferi acest popor.

 

Nici locuitorii din Certeze nu se lasă mai prejos şi profită de fiecare lucru. Ajuns în această comună vei rămâne surprins de frumuseţea locului, de casele moderne şi de străzile îngrijite, de florile ce stau pe prispa casei şi care îţi îmbată mirosul şi privirea. Numai o dată de vei păşi aici vei rămâne surprins şi ceea ce îţi vei dori va fi să te întorci aici şi asta pentru că ai ce vedea. Cum mergi pe şosea ai în faţa un peisaj verde vara sau un covor alb ce îmbracă întreaga natură iarna.

 

Fiecare casă are o altă culoare, fiecare floare te atrage, fiecare locuinţă încearcă să îţi ofere ceva nou. În acelaşi timp trebuie să vezi şi cum arată casele localnicilor, câtă curăţenie şi ce gospodării îmbrăcate în diferite colorituri. Din toate acestea se observă cât de harnici sunt oamenii.

Contacteaza Primaria Certeze
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugate



ÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT