Profi Instal Pulbere - Adresa: Strada Barajului, nr 218, Localitate: Comuna Calinesti Oas, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
08:00
-
15:00
Duminica
Inchis

Despre

PROFI INSTAL PULBERE SRL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.

Personalul Profi Instal Pulbere este format din instalatori profesioniști care asigură montajul și punerea în funcțiune a centralelor termice pe lemn sau pe gaz, instalațiilor de încălzire în pardoseală, precum și panourilor solare. În cazul instalațiilor sanitare, firma furnizează și montează obiectele sanitare necesare. Gama de instalații termice și sanitare poate fi executată atât pentru apartamente sau locuințe private, cât și pentru sedii firme, spații comerciale sau instituții publice. Profi Instal Pulbere - execuție instalații termice și instalații sanitare

Firma dispune de o vastă experiență în domeniul instalațiilor, este îndreptată către nevoile clienților oferind servicii de consultanță tehnică și garanție pentru toate instalațiile executate. Pentru instalații termice și sanitare în Satu Mare, cât și în împrejurimi, apelează cu încredere la firma Profi Instal Pulbere!

Contacteaza Profi Instal Pulbere
Categorie
Casa - Gradina
Județ
Satu Mare
Localitate
Comuna Calinesti Oas
Adresa
Strada Barajului, nr 218
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT