Second Tex Satu Mare - Adresa: Str Principala Nr. 221, Localitate: Dorolt, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:30
Marti
08:00
-
16:30
Mircuri
08:00
-
16:30
Joi
08:00
-
16:30
Vineri
08:00
-
16:30
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre
Second Tex a devenit una dintre cele mai reprezentative firme de pe piata hainelor second-hand din Romania. In prezent are peste 200 de angajati si se prelucreaza mai multe tone de haine pe zi intr-un depozit haine second hand de 10000 mp. Se ocupa cu comercializarea produselor textile (hainelor) second-hand, selectate cu mare atentie, in functie de calitate deja de peste 10 ani.
 
Datorita extinderii si relatiilor de colaborare foarte bune importa haine originale (coleta) mai ales din Anglia. In functie de cerintele clientilor marfa originale poate fi adusasi din alte tari din lume. La noi puteti gasi si haine sortate in functie de tip, de sezon, de calitate, iar gama de preturi variaza de la articole foarte ieftine pana la articole mai scumpe, in cantitatile dorite.
Cu Magazinele noastre putem servi cu gama mare de articole cu calitate de moda si persoanele fizice. In 15 orase avem 21 de magazine, cu tip la bucata (crema, extra) si la kilogram.  
 
Oferta noastra doreste sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale comerciantilor de haine second-hand in en-gross. Tocmai de aceea, colegii nostri sunt foarte atenti ca produsele care ajung in saci sa fie doar de cea mai buna calitate posibila, indiferent de categorie. In functie de tipul de produs ales, comercializarea se face in mai multe tipuri de ambalaj. Garantam pastrarea in bune conditii a calitatii produselor in ambalajul de prolipropilen. De asemenea ne asiguram ca clientii nostri stiu exact ce achizitioneaza, cu alte cuvinte nu comercializam marfa „pe nevazute”. In asa fel va asteptam cu grad clientii in depozitul nostru haine second hand. In plus puteti benificia si de informatii gratuite despre comertul haine secondhand sau despre deschiderea unui magazin.
 
Pe langa oferta de haine va mai oferim si o gama larga de stergatoare (carpe, lavete) din bumbac. Stergatoarele din bumbac sunt impartite in diferite ambalaje dupa preferintele clientului, adica taiate (fara fermoare si nasturi) si netaiate. Produsul vine in ambalaj vidat, fiind foarte usor de indemanat, in baxuri de 10 kg, 5 kg sau in baxuri mare de 350 kg.
 
Mediu
Nu suntem un simplu depozit haine second hand, compania noastra pune un mare accent pe protectia mediului. Din sortarea noastra 55-60% va fi transformate pentru reutilizare, din 40-45% din reciclare se face carpe de curatare masina ca materie prima. Numai 1% din productie se devina ca deseu pe care si in Europa de Vest este un rezultat bun.
 
Speram ca in curand sa deveniti si dumneavoastra unul dintre partenerii nostri!

Contacteaza Second Tex Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT