Alco Rom Satu Mare - Adresa: 165, Localitate: Martinesti, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
18:00
Marti
09:00
-
18:00
Mircuri
09:00
-
18:00
Joi
09:00
-
18:00
Vineri
00:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Undeva in judetul Satu Mare locuieste familia BRAN, familie care se bucura de un istoric, o traditie si o experienta indelungata in producerea bauturilor alcoolice natural distilate. Transmise din tata in fiu, ultima generatie acumuleaza informatii mai multe si mai valoroase, bauturile marca BRAN fiind astfel imbunatatite incontinuu.

 

 

Odata deschise portile care erau candva inchise de regimul comunist, familia BRAN a infiintat societatea SC ALCOROM SRL pentru a putea impartasi si altora gustul de neconfundat al palincii, rachiului si al tuicii dat de prunele atent si cu dragoste crescute si intr-un final selectate pentru bautura.
Bauturile marca BRAN sunt atestate de Ministerul Agriculturii ca fiind Produse Traditionale Romanesti.

 

 

Odata cu aparitia sistemelor de calitate, a buletinelor de analiza, se confirma si calitatea incontestabila a produselor marca BRAN. Calitate nu a trecut neobservata, lucru care reiese din diplomele si medaliile obtinute ani la rand la diverse concursuri de specialitate la care am fost invitati sa participam, unde palinca BRAN a fost decorata cu distinctia de Marca de Aur a Romaniei la aceasta categorie de bauturi. Din dorinta de a proteja un lucru atat de valoros, Marca BRAN este inregistrata si protejata la OSIM.

 

 

Acestea fiinde spuse, acum tot ce ramane de facut este ca dumneavoastra sa beti un paharel si sa va dati cu parerea, dar un adevarat cunoscator al acestei bauturi, niciodata nu va impinge paharul ca nu mai doreste, ci din contra il va impinge pentru a fi umplut la loc.

 

Contacteaza Alco Rom Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT