Centrul de consultanta in Telecomunicatii - Adresa: Str. Principala Nr. 89, Localitate: Martinesti, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Indiferent de domeniul de activitate al unei companii sau al unei instituții, serviciile de telecomunicații sunt o constantă indispensabilă, nu doar în activitățile curente, ci și în prioritizarea bugetului lunar. Serviciile CCT, de consultanță în telecomunicații, se adresează acelor entități comerciale și administrative care pun în prim plan plan performanța prin eficiența unei investiții.

 

 

 


Centrul de Consultanță în Telecomunicații (CCT) este specializat în implementarea serviciilor de optimizare și management de cost în telecomunicații. Clienții CCT au costuri cu până la 30% mai mici la facturile de telefonie și transmisii de date emise de oricare dintre furnizorii naționali de telecomunicații.

 

 

 


Prin intermediul instrumentelor de audit specializate și expertiza dobândită atât în segmentul de vânzări pe piața de telecom, cât și în domeniul consultanței în optimizarea costurilor și managementul serviciilor de telecomunicaţii, identificăm în bugetul lunar al clienților noștri cauzele pierderilor financiare. Cele mai frecvente cauze ale chetuilelilor nejustificate cu serviciile de telecomunicații sunt reprezentate de supradimensionări ale serviciilor de telefonie și date, oferte neimplementate corect,servicii neutilizate, şi erori de facturare.

 

 


Centrul de Consultanță în Telecomunicații (CCT), oferă servicii de eficientizare a costurilor de telefonie prin eliminarea erorilor de facturare, managementul costurilor și negociere în relația cu operatorii naționali de telefonie, precum și consultanță în cazul achiziției de servicii și echipamente de telecomunicații.

Contacteaza Centrul de consultanta in Telecomunicatii
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT