Dragsil - Adresa: Str. 1 iunie Nr. 9, Localitate: Negresti Oas, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
18:00
Marti
09:00
-
18:00
Mircuri
09:00
-
18:00
Joi
09:00
-
18:00
Vineri
09:00
-
18:00
Sambata
09:00
-
14:00
Duminica
Inchis

Despre

Nu suntem singurii producători de mobilier din lemn masiv, nici nu consideram că suntem cei mai buni, însă tindem către perfecțiune. Prin legătura creată cu dumneavoastră, prin faptul că ne punem amprenta în crearea unei atmosfere pline de rafinament și eleganță din căminul, biroul, hotelul clientului, dupa caz, considerăm că prioritatea, scopul și rezultatele noastre sunt atinse și pentru echipa Dragsil, un client multumit, este perfecțiunea însăși!

 

 

Din pasiunea noastră pentru produsele de calitate, vă oferim mobilier realizat integral din lemn masiv, cu finisaje deosebite, cu o eleganță unică ce conferă căminului (restaurantului, hotelului etc) dumneavoastră perfecțiune, rafinament și o căldură aparte.

 

 

Dragsil, realizează produse de un înalt nivel calitativ. Utilizăm materiale din lemn masiv de diverse esențe (tei, brad, stejar, etc), realizăm finisaje rafinate, care se ridică la nivelul celor mai pretențioase solicitări. Ne definesc: experiența, calitatea produselor, eficiența, raportul calitate-preț și obiectivul nostru este să devenim un colaborator de încredere pentru dumneavoastră.

 

 

Pentru că prioritatea Dragsil este clientul, ținem cont de fiecare cerință a acestuia și îi oferim mobilier din lemn masiv, de înaltă calitate. Deoarece mobila produsă de noi se realizează la comandă, vă așteptăm cu propriile idei pentru designul piesei de mobilier sau puteți alege dintr- o gamă largă de produse, gândite deja de echipa Dragsil.

 

 

Optăm pentru tendinţe clasice, neoclasice dar şi moderne, cu scopul de a promova mobilier durabil, care nu se demodează odată cu trecerea timpului! Stilul clasiceste adaptabil la orice mediu și rămâne mereu în tendințe.

 

 

Oferim servicii complete de design, consultanţă, măsurători precise, producţie şi montaj. Vă așteptam să apelaţi la serviciile noastre de design pentru a crea mobilierul perfect pentru spaţiul dumneavoastră, avand posibilitatea de a alege oricare variantă de finisaj, culoare şi dimensiune. Oferim variante complete de echipare pentru locuinţe, birouri, hoteluri, restaurante, crame, etc.

Contacteaza Dragsil
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT