Schwaben Business - Adresa: Str.Principala Nr. 1, Localitate: Petresti, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

În strategiile de dezvoltare locală ale comunelor partenere se menţionează că localitatea Petreşti dispune de un teren de 17 hectare, care ar fi corespunzător pentru realizarea unui parc industrial. Această suprafață ar fi ideal pentru a oferi spațiu adecvat pentru intreprinderile mici şi mijlocii nou înfiinţate, astfel ar putea asigura locuri de muncă suficiente pentru populaţia zonei. În comuna va fi realizat un centru de consultanță profesională iar comuna Vállaj dispune de o clădire care corespunde pentru înfiinţarea centrului de consultaţă profesională.

 

 

 


În Petreşti se construieşte un parc industrial, iar în Vállaj un centru de consultanță profesională în special pentru întrepinderile mici şi mijlocii de pe ambele părți ale graniței.

 


Pe ambele părți ale graniței au fost identificate probleme asemănătoare: infrstructură slab dezvoltată, infrastructura de utilități slab dezvoltate, reţeaua de telecomunicaţii slab dezvoltată, economie slab dezvoltată pentru competitivitate, agricultură dezvoltată în mod necorespunzător, industrie slab dezvoltată datorită lipsei unui parc industrial, turism slab dezvoltat. Toate aceste probleme datorită lipsei de activitate de promovare, lipsei de locuri de cazare moderne, de numărul scăzut al întreperinzătorilor mici şi mijlocii, de asemenea a sectorului de prestări servicii slab dezvoltate, a lipsei activităţilor culturale, de sport şi de petrecere a timpului liber, a sistemului sanitar slab dezvoltat, a reţelei sociale slab dezvoltate, a sistemului de învăţământ necorespunzător, a lipsei oamenilor de specialitate, a lipsei programelor de instruire.

 

 

 

 


Dificultăţile de mai sus pot fi rezolvate, în primul rând prin îmbunătăţirea infrastructurii comunelor, prin dezvoltarea drumurilor, prin dezvoltarea amenajărilor utilitare, prin ajutorarea şi încurajarea întreprinzătorilor, etc.

Contacteaza Schwaben Business
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT