Cascopet - Adresa: Str. Parc Indrstrial Sud Nr. 8, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
20:00
Marti
09:00
-
20:00
Mircuri
09:00
-
20:00
Joi
09:00
-
20:00
Vineri
09:00
-
20:00
Sambata
09:00
-
15:00
Duminica
Inchis

Despre

La origine, firma Casco este producatoare de casti pentru sportivi. Incepand cu anul 2004 am deschis o fabrica si in Satu Mare in incinta Parcului Industrial Sud. Tot in acelasi an a inceput si istoria adapostului de caini comunitari pe care firma noastra l-a construit, si l-a extins, ajungand azi la o capacitate 75 de suflete. Pe parcursul anilor au trecut pe la noi mai multe zeci de caini comunitari, din care unii si-au gasit stapan, altii inca asteapta.

 

 


Pentru a rezolva multiplele probleme medicale,in special dermatologice, am cautat sa aducem hrana sanatoasa, care sa-i ajute pe cainii nostrii sa devina sanatosi si cu o dezvoltare normala. Dupa cautari indelungate am gasit produsele DIBO, Dr. Alder, LupoVet si Luposan care sunt in opinia noastra cea mai pura si mai usor de digerat hrana pentru caini. Deoarece ne-am convins personal de calitatea acestor produse, ne-am hotarat sa facem cunoscute si in Romania aceste marci, pentru ca si dumneavoastra sa va bucurati de un caine sanatos si puternic.

 


Intre timp am dezvoltat si brandul propriu Upsolute Passion, care dupa cum arata si numele se adreseaza pasionatilor de animale.

Contacteaza Cascopet
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT