ATP Automotive - Adresa: Str. Botizului Nr. 18, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
08:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

ATP Exodus Group este o idee frumoasă devenită business de succes pe piața auto din România. Am început în 1995 cu importul și distribuția de piese pentru camioane, de atunci dezvoltându-ne continuu. Azi, oferim o gamă complexă de produse și servicii pentru autovehicule, prin diviziile noastre: ATP Automotive, ATP Motors și ATP Transit.

 

 


ATP Automotive – acoperă o mare parte din grupele de produse europene ale producătorilor de camioane, remorci, semiremorci, microbuse, autocare, autobuse, autoturisme, comercializând piese ale unor branduri precum: DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania, Volvo, Fliegl. Totodată, prin produsele de brand propriu, ATP Automotive își întărește poziția pe piața pieselor auto pentru camioane și suntem alături de dumneavoastră atât pe plan intern, unde avem 32 de sucursale la nivel național, cât și pe plan extern, în Ungaria și Bulgaria.

 

 


ATP Motors – pune la dispoziția dumneavoastră o largă paletă de servicii de tip consultanță, mentenanță, inspecții și reparații. De asemenea, ATP Motors este dealer autorizat Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Iveco, MAN, Bosch, ZF Service, fiind locul în care puteți achiziționa sau beneficia de servicii autorizate de mentenanță sau reparații.

 

 

ATP Transit – asigură servicii de curierat interne și internațonale, dar și distribuirea mărfurilor periculoase sau nepericuloase, aparținând clienților, prin intermediul camioanelor proprii sau ale partenerilor.

 

 

Suntem o companie dinamică, având obiective, standarde și un mediu de lucru aliniate nivelului european. Baza reușitei noastre este o echipă cu un angajament real, orientată către comunicare optimă și dezvoltare continuă.

Contacteaza ATP Automotive
Categorie
Auto - Moto
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Botizului Nr. 18
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT