Autodoxyny - Adresa: Str. Rosetti Nr. 2B, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
21:00
Marti
08:00
-
21:00
Mircuri
08:00
-
21:00
Joi
08:00
-
21:00
Vineri
08:00
-
21:00
Sambata
08:00
-
21:00
Duminica
Inchis

Despre

S.C. AUTODOXYNY S.R.L. este o firma relativ noua, infiintata in 2001, capital social privat in proportie de suta la suta, avand ca obiect de activitate ,,Comert cu autoturisme si autovehicule usoare", cu punct de lucru in orasul Satu Mare - salon auto.

 

 

 

 

 

Se adreseaza cetatenilor din judetul Satu Mare, dar nu numai, in ultima instanta pot beneficia de serviciile noastre toti cetatenii Romaniei, din U.E. sau din afara acesteia si care sunt interesati a-si cumpara o masina deosebita, pe gustul inimii, noua sau second hand, care sa fie agreata de intrega familie, competitiva, intr-o stare tehnica foarte buna, cu un desing si culoare dupa preferinta, deosebita in manevrare si la un pret real si echitabil pentru ambele parti /vanzator-cumparator/.

 

 

 

 

 

Nu ezitati a ne vizita zilinic, punctual de lucru in orasul Satu Mare, va asteapta un personal calificat si amabil, bun cunoscator in domeniul comertului cu masini, programul de lucru se prelungeste in functie de necesitati si situatia de fapt.
Acum este momentul a va cumpara masina dorita si mult visata de familia dvs., o masina nu poate fi cumparta numai in ziua de duminica, intr-un targ invechit si fara pic de amenajari in favoarea cumpatorului, va invitam in parcul nostru de masini si nu veti regreta.

 

 

 

 


Va multumim ca ne-ati vizitat

Contacteaza Autodoxyny
Categorie
Auto - Moto
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Rosetti Nr. 2B
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT