German Invest - Adresa: Str. Careiului Nr. 79, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
20:00
Marti
08:00
-
20:00
Mircuri
08:00
-
20:00
Joi
08:00
-
20:00
Vineri
08:00
-
20:00
Sambata
09:00
-
20:00
Duminica
10:00
-
20:00

Despre


Spalatorie auto ecologica

Ne gasiti pe strada Careiului din Satu Mare imediat dupa supermarketul Real. Va oferim 16 programe de spalare. Datorita tehnologiei de ultima generatie splalarea unei masini se realizeaza in doar 3 minute, indiferent de programul pentru care se opteaza durata spalarii masinii fiind doar 3 minute.

 

 

 

Folosim o tehnlogie la standarde europene, periile sunt facute din materiale foarte fin care nu lasa zgarieturi, nu afecteaza stralucirea sau culoarea masinii.

 

 

 

Se folosesc cele mai bune produse pentru spalare, recunoscute la nivel mondial si anume solutii Kiehl care sunt cu adevarat profesionale si inovatoare, avand producator originar din Germania cu o istorie de peste 100 de ani. Principalele puncte forte pe care le ofera consta in rapiditatea spalarii masinii, calitatea spalarii si profesionalismul cu care a fost instruit personalul de aici.

 

 

 

Fata de celelalte spalatorii masina intra intr-un tunel fiind supusa unui proces complex de curatare compus din mai multe etape urmand ca in scurt timp (3 minute) ea sa fie ca si noua. Spalatoria poarta numele de “Tehnologie de spalare ecologica Auto”.

 

 

 

Satmarenii grabiti, dar si cei care doresc o spalare profesoniala sunt asteptati sa o testeze, iar cu siguranta vor uita de clasicele spalatorii.

Contacteaza German Invest
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT