S.C. RENTSILVANIA.RO S.R.L. - Adresa: Str. Ceahlaului nr. 3, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
09:00
-
13:00
Duminica
Inchis

Despre

Dacă vrei să închiriezi o mașină la un preț accesibil cea mai bună variantă este să apelezi la RentSilvania. Firma s-a înființat la începutul anului 2015 dar a reușit într-un timp scurt să devină un business de succes. A pornit cu un parc auto de 3 mașini iar acum a ajuns să dețină 18 mașini. Cea mai veche mașină a fost fabricată în anul 2003 iar cea mai nouă este din anul 2014.

RentSilvania îți oferă spre închiriere mașini bune la prețuri accesibile. Tarifele încep de la 15 euro și ajung până la 80 euro/zi în funcție de câte zile ai nevoie de mașină. Pentru a inchiria o mașină trebuie să prezinți actul de identitate, permisul de conducere și o garanție cuprinsă între 200 și 500 de euro, în funcție de mașină. RentSilvania nu îți oferă o simplă mașină ci îți oferă confort și curățenie. În consecință mașina trebuie predată în starea în care a fost preluată.

Firma vă oferă și curse ocazionale spre aeroporturile din Satu Mare, Cluj, Debrecen, Budapesta, în funcție de solicitarea clientului. Aceasta închirează și în județele din zonă: Sălaj, Baia Mare, Oradea, Cluj, Timișoara.

RentSilvania vrea să îți fie alături și la evenimentele speciale din viața ta și îți oferă spre închiriere o super limuzină cu ajutorul căreia nu vei uita niciodată acele momente. Și acest serviciu te întâmpină cu prețuri mai mult decât accesibile: o plimbare de până la 40 de km costă 70 de euro, dacă ai nevoie de limuzină între 3 și 5 ore trebuie să plătești 60 de euro/oră iar dacă vrei să te răsfeți între 5 și 8 ore vei avea de achitat doar 50 de euro/oră.

Rentsilvania ofera servicii de inchirieri auto Satu Mare

Mai trebuie să știi că dacă ți s-a stricat mașina RentSilvania te ajută prin serviciul de tractări auto.

De asemenea, este important de precizat că la RentSilvania clienții fideli beneficiază de reducere. Firma oferă în mod lunar o reducere de 10% la două mașini din parcul auto.

RentSilvania este o firmă pe care te poți baza oricând pentru că angajații săi îți răspund la telefon 24 de ore din 24.

Contacteaza Rentsilvania - rent a car
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT