Airmetic Satu Mare - Adresa: Str. Dara Nr. 43, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

• Compania AIRMETIC a fost înfiinţată în anul 2003 ca societate comercială cu răspundere limitată cu capital integral privat românesc oferind şi asigurând o gamă variată de produse şi servicii în domeniile import, comercializare, montaj şi întreţinere pentru instalaţii termice, de climatizare, ventilaţie şi aer condiţionat.

 

 


• Know-how-ul echipei manageriale şi al personalului tehnic se bazează pe o experienţă de 17 ani în domeniile sus amintite. Astfel începând din anul 2003, AIRMETIC SRL a preluat partea de climatizare a EUROLINE GROUP. Ulterior datorită cerinţelor şi oportunităţilor create de piaţa construcţiilor private cât şi civile din România, compania noastră a reuşit să-şi extindă gama de produse şi servicii adresându-se atât sectorului construcţiilor industriale cât şi civile.

 

 

 


• Deoarece avem credinţa că a venit timpul calităţii în domeniile sus amintite, politica firmei este orientată către promovarea şi oferirea celor mai bune produse şi servicii care ne permit satisfacerea cerinţelor beneficiarilor / clienţi. Astfel în decursul a câtorva ani, am reuşit să aducem pe piaţa din România produse de înaltă calitate.

Contacteaza Airmetic Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT