Alin Imob - Adresa: Str. Horea Nr.1 Et. 5, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Agentia Imobiliara Alin infiintata in anul 2013 si cu o experienta din 2008 va ofera un serviciu complex de consultanta imobiliara si respectiv toata gama de servicii imobiliare: vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi , garsoniere, apartamente, case, spatii comerciale, birouri, hale … terenuri, din Judetul Satu Mare si din alte judete. Suntem o agentie imobiliara cunoscuta pentru calitatea serviciilor, pe care le ofera.

 Principiile noastre de baza sunt: seriozitate, profesionismul, calitatea si promtitudinea.

 

 Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:asistenta pentru siguranta tranzactiilor 100% evaluare, sprijin in negociere si consultanta juridica de specialitate in tranzactiile imobiliare pana la finalizarea tranzactiei, colaborare cu partenerii nostri financiari (Banci), pentru credite imobiliare sau ipotecare; garantam obtinerea creditului in cel mai scurt timp si colaborare cu cadastru; intabulari, extrase carte funciara asistari la intocmirea actelor la birouri notariale, contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchirieri. Promovarea ofertei: Publicarea pe site-ul agentiei. Publicarea pe site-uri de specialitate cu maxim impact regional,Promovare in presa de specialitate.

 Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Noi ne facem timp pentru fiecare client.

Contacteaza Alin Imob
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT