Amik Wooden Toys - Adresa: Str. Maramures Nr. 32, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:00
Marti
08:00
-
17:00
Mircuri
08:00
-
17:00
Joi
08:00
-
17:00
Vineri
08:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Totul a inceput in 1996 ca si o pasiune a D-lui ing.AMIK Gavril pentru a crea articole din lemn destinate celor mici si pentru a le oferi posibilitatea de a-si petrece timpul in mediu sănătos si ecologic. Atât din surse proprii cât și cu ajutorul a doua călugărițe din Germania, el a pornit, în cadrul acestei activități de mini producție și un program de ajutorare și formare profesională a unor tineri din mediul social dezavantajat.

 

 

Rezultatul a fost primul balansoar și set de cuburi din lemn masiv, care a îndeplinit cerinţele pe deplin. Balansoarele noastre sunt pana azi la o uzura normala nedestructibile
Astfel, au inceput cei 16 de ani de istorie de firma: 1997 AMIK a vandut primii balansoari si lustre pentru camere de copii.

În spatele fiecărui produs se ascunde o poveste , ca şi în viaţa reală, cu succese uneori mai mari şi uneori mai puţin.
În orice caz, AMIK Gavril si-a dezvoltat afacerea cu succes, astfel că el si-a extins suprafata de productie de mai multe ori.

 

 

Totul a început într-o casa formata din 4 camere.

În prezent, firma AMIK dispune de o suprafata de productie de 1600 metri pătraţi.

O echipă puternică şi personal cu înaltă calificare asigură o producţie perfectă a jucăriilor noastre. Minţile creative şi buna dispoziția contribuie la dezvoltarea şi producţia de jucării ecologice.

 

Contacteaza Amik Wooden Toys
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT