Archicraft Satu Mare - Adresa: Str Aurel Popp Nr. 22, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
17:00
Marti
08:00
-
17:00
Mircuri
08:00
-
17:00
Joi
08:00
-
17:00
Vineri
08:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

S.C. Archicraft S.R.L. și-a început activitatea în anul 2003, la Satu Mare. Este o companie cu capital privat, obiectul principal de activitate fiind proiectarea de arhitectură, design de interior şi de produs precum şi amenajări peisagistice.

 


În paralel s-a dezvoltat şi un amplu departament de vânzări de mobilier profesional şi domestic, produse ceramice de finisaj interior şi exterior şi echipamente şi obiecte sanitare pentru amenajarea birourilor şi a locuinţelor, corpuri de iluminat, radiatoare decorative, mobilier de camere și hoteluri, mobilier de terase şi grădini, toate la un nivel care vizează piaţa de lux. Începandu-și activitatea în nord-vestul României, firma s-a extins repede onorând comenzi în orașe precum Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Oradea, Suceava, Baia Mare și Bucureşti.

 Compania Archicraft urmarește să fie recunoscută pe plan național pentru calitatea și excelența produselor comercializate, a serviciilor prestate și pentru inovație arhitecturală. Firma dorește maximizarea profitului în scopul educării și formării unei piețe de lux prin promovarea arhitecturii contemporane și a design-ului ambiental în beneficiul societății.

 Obiectivele firmei includ expansiunea acesteia și creșterea profitabilității firmei prin crearea unor proiecte de arhitectură asistate de calculator prin soft-uri specializate, dar și prin menținerea și dezvoltarea relațiilor cu producători renumiți din Italia, precum: Impronta ITALGRANITI, Mirage, Sant`Agostino, Mutina, DelConca, Sicis, Gazzotti, AliParquets, BluBleu, Zucchetti Kos, Geda, HIDRA Ceramica, Arblu, Galassia, HATRIA.MARAZZI Gorup, Babini, AsterCucine, Sistemitalia, Arper, Varaschin, Pircher etc.

 Pentru că una dintre valorile companiei este promovarea produselor ce ating standarde superioare de calitate, responsabilitatea socială este unul dintre factorii ce influențează activitatea acesteia. Produsele oferite de partenerii noștri sunt certificate și aprobate de organizațiile ecologice ce doresc o dezvoltare durabilă a mediului înconjurător.

 În anul 2006, firma a dat o lovitură de imagine în Satu Mare prin inaugurarea sediului central, un imobil cu o prezență aparte în panorama urbană, în cadrul căruia au fost cuplate atât un showroom de prezentare a ultimelor linii de produse și tehnologii promovate de firmă, cât și birourile administrative și atelierul de proiectare de design. Toate departamentele secundare ale firmei au fost concepute ca să completeze și să contribuie la concretizarea cât mai fidelă a ideilor dezvoltate în proiectele de arhitectură și design ale departamentului de proiectare.

 


Datorită cererii consistente de servicii de arhitectură venite din capitală, în 2009, Archicraft a deschis un nou punct de lucru în București, dezvoltându-și consistent activitatea de proiectare de arhitectură. Tot în anul 2009, departamentul de proiectare a firmei s-a dotat cu echipamente de proiectare (hard și soft) răspunzând cerințelor pieţei din acea perioadă , în special pentru proiectarea de arhitectură, proiectarea de design şi amenajări interioare pentru birouri, locuințe si spaţii comerciale.

 De asemenea, din 16 martie 2009, ARCHICRAFT devine marcă înregistrată la OSIM, având certificatul de înregistrare a mărcii Nr.95688. Clasa de produse/servicii pe care s-a înregistrat marca este Cl:42 – Activităţi de arhitectură; Design specializat.
In iulie 2011, SC ARCHICRAFT SRL s-a certificat ISO pentru recunoaşterea Sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu cerinţele ISO 9001:2008 şi al Sistemului de Management al Securităţii Informaţiei în conformitate cu cerinţele ISO 27001:2005. Domeniul de activitate acoperit de aceste certificate este: „Activităţi de proiectare de arhitectură şi design pentru amenajări, comerţ cu produse lux pentru amenajări case, birouri şi spaţii comerciale”.

 


Datorită solicitării clienţilor, compania este provocată să-şi lărgească paleta de servicii cu arhitectură peisagistică, design grafic şi de produs, proiectare de identitate vizuală şi grafică publicitară.Pe viitor se are în vedere consolidarea poziţiei de lider în judeţele din nord-vestul ţării în domeniu amenajărilor, fidelizarea clientelei formate, iar în domeniul proiectării de arhitectură şi design, poziţionarea în top 30 al firmelor de profil româneşti, până în anul 2015.

Contacteaza Archicraft Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT