Clima Zone Satu Mare - Adresa: Bul. Lalaelei Bl. R1 , Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

S.C. CLIMA ZONE S.R.L. Satu Mare a fost infiinţată în anul 2010 în Satu Mare și continuă cu succes conceptul și ideologia AIR SOLUTIONS. Este o societate cu capital integral privat având ca domeniu principal de activitate instalaţii de climatizare şi ventilaţii cu o dezvoltare rapidă impunăndu-se pe piaţa locală din Satu Mare şi din Nord Vestul ţării prin calitatea şi varietatea produselor oferite.

După 10 ani de experienţă în domeniu am dat nastere acestei firme formată din specialisti în area de montaj şi service instalaţii de aer conditionat in Satu Mare ( climatizare ).
S.C. CLIMA ZONE S.R.L. Satu Mare instalează orice tip de sistem de climatizare şi ventilaţie indiferent de complexitatea acestuia.

Principiile noastre în relaţiile cu clienţii :
- tratarea cumpărătorului cu solicitudine, promptitudine, onestitate (ofertă, contract, livrare, montaj, service cu certificat de garanţie), să oferim clientului servicii, consultanţă şi produse de calitate;
- reputaţie bazată pe calitatea produselor şi serviciilor;
- să luptăm cu concurenţa viguros si corect.
Personalul societaţii este format din personal tânăr cu o experienţă vastă în diverse situaţii din acest domeniu. Specialiştii noştrii vă stau la dispoziţie oricând pentru orice detalii suplimentare, ajutându-vă la configurarea instalaţiilor şi echipamentelor necesare spaţiilor dumneavoastră.

Deviza noastrâ: 100% CLIENŢI SATISFĂCUŢI !

 

Suntem o firma cu o experienta vasta in domeniul climatizarii si oferim service specializat pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat din Satu Mare si din zonele apropiate.

Oferim montaj profesionist si mentenanta ( igienizare - intretinere) profesionala pentru toate aparatele de aer conditionat.

Solicitati echipele noastre de tehnicieni profesionisti pentru montaje rapide si de calitate in orasul Satu Mare si in zonele apropiate.

 

Doar echipamentele de climatizare montate de catre o echipa profesionista vor fi fiabile si vor putea oferi maximul de ambientare interioara la costuri reduse. Va asiguram o calitate deosebita pentru montaj pentru ca suntem pregatiti profesional sa executam montaje pentru orice tip de aparat de aer conditionat.

Intotdeauna un montaj profesional executat de echipa noastra va include materiale si utilizarea de echipamente de lucru performante si coordonate cu specificatiile producatorului aparatului de climatizare, astfel:

• Instalatie frigorifica realizata cu tevi din cupru de calitate, indiferent de capacitatea aparatului
• Verificarea intregului aparat inainte de realizarea montajului
• Includerea unui conductor de alimentare cu energie electrica dimensionat corect fata de consumul aparatului si dotat cu fir pentru impamantare si utilizarea de console adegvate si de calitate la unitatea exterioara
• Extragerea cu ajutorul pompei de vid a aerului si condensului din instalatia frigorifica inainte ca aparatul sa fie pus in functiune dupa montaj.

Contacteaza Clima Zone Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT