Colias Excellium - Adresa: Str. Siretului Nr. 8, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

SC COLIAS EXCELLIUM SRL a fost infiintata in anul 2009. Scopul nostru a fost de a crea o societate care sa asigure clientului un serviciu cat mai complex pentru proiecte si consultanta in domeniul instalatiilor sanitare, instalatiilor termice, instalatiilor de gaze naturale, instalatiilor de ventilare, instalatiilor de climatizare, instalatiilor de stins incendiu, panouri solare si solutii de energie regenerabila pentru o gama larga de cladiri.

 

 


In anul 2011 s-a infiintat punctul de lucru din Parcul Industrial Renovation unde ne desfasuram activitatea pana in prezent.
Conducerea firmei are experienta in domeniul consultantei si al proiectarii, iar indrumarea proiectantilor si verificarea implementarii proiectelor se face prin atenta supraveghere a coordonatorului de calitate.

 

 


Odata cu cresterea solicitarilor echipa noastra s-a dezvoltat pana la 21 de angajati. Avem un personal tanar si dinamic, dornic de afirmare, de unde si pasiunea pentru asumarea raspunderii si a responsabilitatii cu privire la serviciile pe care le oferim.
Reputatia profesionala se datoreaza cunostintelor tehnologice si de piata dobandite de-a lungul studiilor si experientei personalului responsabil, profesionalist si bine instruit si abilitatii noastre de a executa proiectele rapid si corect. Executia desavarsita a instalatiilor numai cu materiale de calitate, ne recomanda ca si principali lideri in domeniul istalatiilor.

 

Contacteaza Colias Excellium
Categorie
Casa - Gradina
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Siretului Nr. 8
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT