Delta Construct Partners - Adresa: Str. Principala Nr. 16, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:00
-
20:00
Marti
07:00
-
20:00
Mircuri
07:00
-
20:00
Joi
07:00
-
20:00
Vineri
07:00
-
20:00
Sambata
07:00
-
20:00
Duminica
Inchis

Despre

S.C. Delta Construct Partners S.R.L. are ca domeniu principal de activitate construcțiile civile, identificate în CAEN cu codul 4120.

 

 

Avem deosebita plăcere și posibilitate ca, în câteva rânduri, să vă aducem în prim plan societatea noastră, prezentându-vă activitățile și oportunitățile de afaceri pe care, credem noi, le putem iniția cu dumneavoastră, în scopul unor colaborări durabile și eficiente.

 


Firma Delta Construct Partners S.R.L, este relativ nou înregistrată în documentele oficiale, dar a fost înființată după mulți ani de muncă în domeniul construcțiilor, completând treptat atât eu, cât și echipa, experiența și profesionalismul atât de necesar în domeniul construcțiilor. Deoarece avem credința că a venit timpul calității în construcții, politica firmei este orientată către găsirea și promovarea celor mai bune servicii, care ne permit satisfacerea cerințelor beneficiarilor.

 


Astfel, în decursul mai multor ani de muncă, în deplasările din țară și înafara țării am dobândit o experiență clară, atât a sectorului construcțiilor civile, cât și industriale. Avem mijloacele tehnice necesare pentru a derula munca la care ne angajam, iar personalul firmei noastre este dispus la deplasări.
Despre toate tipurile de lucrări pe care Delta Construct Partners vi le oferă, puteți afla detalii contactându-ne. 

 

 

Pentru noi nu există probleme, există soluții!
DELTA CONSTRUCT PARTNERS - Un pas spre visul tău împlinit!

Contacteaza Delta Construct Partners
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT