Demideopool - Adresa: Bul. Sanatatii Nr. K34 Ap. 8, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
18:00
Marti
08:00
-
18:00
Mircuri
08:00
-
18:00
Joi
08:00
-
18:00
Vineri
08:00
-
18:00
Sambata
08:00
-
18:00
Duminica
Inchis

Despre


DEMIDEOPOOL ia nastere pe piata din Romania in urma unei uniuni a tinereti si experientei internationale.
Echipa DemideoPool a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniu constructiilor de piscine din Italia (acumuland experienta in cadrul firmei, Romi Piscine www.piscineromi.it)
Cu un colectiv tanar si dinamic si cu experienta in domeniu,echipa DemideoPool aduce pe piata romaneasca confortul,calitatea si tehnologia de ultima ora.
Avem ambitia de a deveni un nume important pe piata piscinelor si a produselor chimice din Romania pentru a va indeplini visul de a avea o piscina cu echipamente si accesorii potrivite pentru dumneavoastra.
Avem o atitudine responsabila pentru lucrul efectuat deoarece dorim sa va asiguram o odihna cat mai placuta in piscine dumneavoastra.
Echipa DemideoPool este mereu gata sa va ofere consultanta,sfaturi utile si sa va raspunda la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.In activitatea noastra clientul este pe prim plan.
Avem in jurul nostru specialist in domeniu si colaboram cu firme de prestigiu pe piata internationala introducand un nou standard in mentalitatea romaneasca.
Pentru ca meritati sa va bucurati de mai multe clipe de relaxare va punem la dispozitie serviciile si produsele noastre de inalta calitate: diferite modele de piscine, produse chimice pentru tratarea apei, echipamente si accesorii de calitate .
Suntem capabili sa furnizam toate echipamentele si servicile necesare constructiei piscinelor de orice dimensiune.
Produsele noastre sunt oferite la preturi fara concurenta datorita faptului ca suntem colaboratori directi cu majoritatea producatorilor produselor de pe site.
Aprecierea clientilor nostrii este un punct important in succesul obtinut de noi.
Suntem o afacere de familie si suntem devotatii cu totul businessului.
IUBIM APA , IUBIM PISCINELE
“Pentru ca visul sa devina realitate ceea ce trebuie sa faci este sa te trezesti din vis si sa contribui la realizarea lui"

Contacteaza Demideopool
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT