Eskimosm Satu Mare - Adresa: Str. Amatului Nr. 36, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
18:00
Marti
09:00
-
18:00
Mircuri
09:00
-
18:00
Joi
09:00
-
18:00
Vineri
09:00
-
18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Motoul firmei Eskimo poate fi „calitate și pret”, deoarece distribuie produse cunoscute la nivel mondial, ca si Daikin.
Principiul de functionare a echipamentelor oferite de Eskimo poate fi rezumat astfel: economisire, sanatate si durata lunga de viata.

 

 

Aparatele de aer conditionat a viitorului folosesc technologia inverter. Asta inseamna, ca aceste echipamente nu doar racesc aerul, dar au si rol de incalzire. Echipamentele care aplica technologia inverter consuma cu 30%-40% mai putin.
Baza este constituita din solutii technice ca si telecomanda infra-rosu, schimbarea automata racire-incalzire, ventilatorul cu cinci viteze, modul de functionare powerful si comfort, senzorul de miscare, modul silentios si de noapte, repornire automata (pana de curent) sau temporizator reglabil.

 

 

Este strans legat de facilitatiile technice principiul al doilea, sanatatea. Aceste echipamente sunt dotate cu filtru electric. Functia filtrului electronic este distrugerea bacteriilor si a viruselor stocate in interiorul echipamentului. In cazul aparatelor traditionale pentru conditionarea aerului chiar aceste virusuri si bacterii aduc cele mai multe necazuri.
Pe langa economisire si sanatate, al treilea principiu al Eskimoului este durata lunga de viata! Asta permite ca aparatele economice cu timpul sa restituie banii investiti, permitand astfel ca clientul la el acasa, in birou sau in fabrica sa creaza o atmosfera placuta. Conditia cea mai importanta a duratei lunga de viata este intretinerea pe care Eskimo asigura pentru fiecare client a sa.

Contacteaza Eskimosm Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT