Euro Premosa - Adresa: Str. Aurel Popp Nr. 2, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

COMPANIA
Faptul ca am fost pionieri în acest sector, cu aproape 50 de ani de experiență în compartimentarea spațiilor, garantează calitatea serviciilor noastre. Adaptabilitatea la proiecte și flexibilitatea in finisaje ne confera capacitatea de a proiecta și de a fabrica compartimentarile în funcție de nevoile clientului, ajungand astfel la obiectivul nostru cel mai important: personalizarea spatiului.

 

În P R E M O adaptam spatiul de birou in functie de ambient si de posturile pe care le necesita clientul, prin utilizarea de pereti despartitori modulari pentru birou. Datorita experienței noastre si a consilierii personalizate din partea noastra, cu peretii despartitori de birou P R E M O veti obține biroul dorit si de care aveti nevoie.

 

Sa te afli în fruntea pieții este o provocare zilnică pe care a pariat P R E M O și care ne permite să dezvoltam un serviciu personalizat pentru clientii nostrii. Consideram ca produsul nostru este un element cheie pentru dezvoltarea oricărui proiect, un element arhitectural care completeaza o lucrare bine executata.

Contacteaza Euro Premosa
Categorie
Casa - Gradina
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
Str. Aurel Popp Nr. 2
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT