F Hause - Adresa: Str. Iuliu Maniu Nr. 7, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 este o firmă cu capital privat integral românesc, prezentă pe piața de 25 de ani și desfășoară activități de antreprenoriat, proiectare, execuție și service in constructii si instalații atât în domeniul industrial cât și rezidențial.
Prin organizarea și planificarea eficientă a lucrărilor, profesionalismul în relație cu partenerii, ne-am evidențiat prin calitatea execuției lucrărilor și predarea la termen a obiectivelor contractate.
Suntem un colectiv generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea cerințelor beneficiarilor noștri prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Cifra medie de afaceri pe ultimii 5 ani a fost de peste 3 milioane de euro pe an.

 

 

 

Firma a inceput cu 2 angajati in anul 1992, iar in prezent are 83 de angajati, dintre care 10 ingineri specialisti in domeniul constructiilor, instalatiilor si automatizarilor in instalatii, cu o buna pregătire profesională, experimentați și motivați atât de realizările obținute cât și de perspectivele existente.
Pentru o garantare suplimentară a nivelului de competență din partea firmei pentru beneficiari, s-a implementat și menținut:

 


- un sistem de management al calității: ISO 9001:2001 ,
- un sistem de management de mediu: ISO 14001:2004
- un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001:2007
Suntem :
- autorizati ISU pentru executarea si mentenanta sistemelor de stingere si detectie a incendiilor
- autorizati ISCIR – instalare, montare, reparare P < 400 KW, RSVTI.
- atestati ANRE tip B pentru proiectare si executare instalatii electrice exterioare, interioare, bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0,4 KV.
Dorim ca activitatea noastra sa produca lucrari de calitate prin satisfacerea exigentelor celor mai pretentiosi clienti!

Contacteaza F Hause
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT