GP SOFA Satu Mare - Adresa: Str. Oituz nr. 4, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:00
-
15:00
Marti
07:00
-
15:00
Mircuri
07:00
-
15:00
Joi
07:00
-
15:00
Vineri
07:00
-
15:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

“GP Sofa” este o companie multinationala, cu sediu in Satu Mare, Romania si in Napoli, Italia, fiind specializata in productia de canapele din lemn masiv, canapele complet tapitate, fotolii, masute si saltele, distingandu-se prin diversitatea modelelor de calitate superioara atent selectionate.

 

Cu ajutorul produselor proprii, GP Sofa avand un design italian, ofera un spatiu armonios intr-o varietate de stiluri de inalta calitate, putand satisface dorintele oricarui client. “GP Sofa” va ofera un spatiu relaxant, armonios si elegant datorita unei palete largi de culori si forme sofisticate.

 

Produsele companiei au obtinut calificative pozitive din punct de vedere al calitatii, rezistentei si stilului atent ales, lucru care a propulsat produsele companiei in topul preferintelor clientilor, astfel acestea ajungand pe pietele din aproximativ 90% din tarile din Europa si din alte tari de pe alte continente.

 

Pentru o buna organizare, supraveghere si control s-a considerat necesar asigurarea managementului companiei de persoane cu înalta pregatire profesionala. Experienta de peste 15 ani, garanteaza un contract flexibil, eficient, responsabil, modern, ca prestatori si clienti care înteleg sa opteze pentru confort, calitate si bun gust dar in acelasi timp si un pret competitiv.

 

Datorita experientei acumulate si a ascensiunii continue, societatea si-a câstigat o buna reputatie pe piata externa si interna, prin preturile accesibile cât si prin calitatea produselor oferite clientilor interni si externi deopotriva.

Contacteaza GP SOFA Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT