Ind Arta - Adresa: Str. Aron Pumnul Nr. 11, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Existăm din 2002 în Oradea, iar din 2005 în Satu Mare. Fiecare vitraliu pe care avem privilegiul să-l producem conţine puţin din sufletul nostru. Vitraliile sunt o operă de artă în sine! Posibilităţile sunt nelimitate: Adaptăm designul vitraliilor nevoilor şi gusturilor personale ale clienţilor.

 

 

Designul vitraliilor va ţine cont de stilul şi specificul locuinţei sau localului dvs. Vă invităm la sediul firmei pentru a explora modele de elită din cataloagele celor mai renumite ateliere de vitralii la nivel mondial. Sticla colorată din vitraliile produse în atelierul nostru este de provenienţă americană. Dispunem de o gamă de aproximativ de 300 de culori distincte. Arta vitraliului este preluată de artizanii noştrii pe filieră beligiană.

 

 

 

Adaptabilitatea modelelor:

Modelele prezentate în acest site sunt expuse doar pentru a vă incita curiozitatea. La sediul nostru din Satu Mare vă așteptăm cu multe cataloage care conțin sute de modele din diverse epoci ale vitraliului, de la Art Noveau la vitraliul contemporan abstract minimalist, de la modele florale, la blazoane edwardiene. Modelele prezentate pot fi adaptate oricărei alte forme şi structuri de uşă sau fereastră! De asemenea, așteptăm sugestiile și modelele clienților din orice altă sursă pe care le putem executa întocmai.

Pentru modelele prezente în acest website puteţi alege culori diferite faţă de culorile standard prezentate în imaginile din website.

 

 

 

Protecția vitraliilor în geam termopan:

Există două variante de protecţie în geam termopan:

Varianta geam termopan triplex: vitraliul inclus între cele două sticle exterioare ale pachetului termopan.
Varianta geam termopan duplex: vitraliul este în locul uneia dintre cele două sticle ale pachetului termopan, fiind palpabil.

Contacteaza Ind Arta
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT