Mendy Cost - Adresa: Str. Ujgorod, Nr. 9,, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:30
-
17:00
Marti
08:30
-
17:00
Mircuri
08:30
-
17:00
Joi
08:30
-
17:00
Vineri
08:30
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre


Înființată în anul 2007, S.C. Mendy Cost S.R.L. , se prezintă în acest moment cu un portofoliu bogat de lucrări în timpul relativ scurt de activitate. Domeniile în care ne-am dovedit profesionalismul sunt; sisteme de automatizări industriale, porți automate, uși garaj, sisteme de securitate, depanare calculatoare, IT și administrarea rețelelor și a calculatoarelor.

 

 

 

Dezvoltarea unor servicii de calitate și implementarea de soluții integrate, profesionale și adaptate cerințelor, ne ajuta de fiecare data să câștigăm și să păstram încrederea clienților noștri. Mendy Cost feră servicii de: mentenanță periodică și instalări ale sistemelor de supraveghere video; sistemelor de efracție; sisteme de detecție perimetrală; sistemelor de detectarea incendiilor; sistemelor de controla acces; precum si al echipamentelor industriale.

 

 

 

 

Oferim pachete de întreținere periodica ce vin în avantajul clienților prin funcționarea permanentă a utilajelor, astfel eliminând perioadele neproductive, iar rebuturile fiind scăzute. Suntem o companie dinamica ce oferă servicii profesionale clienților noștri. Pentru furnizarea acestora se ține cont permanent de cerințele clienților. Compania noastră este partenerul ideal pentru firmele care doresc să-și dezvolte afacerile utilizând o infrastructură IT bine administrată.

 

 

 


Administrarea rețelelor de calculatoare. Securitatea și protecția datelor. Consultanta IT de specialitate.
Pe o piața în continuă schimbare și dezvoltare, ne dorim să devenim una din cele mai reputate companii ce oferă clienților servicii de calitate.
Oferta service calculatoare și rețele de calculatoare se adresează în special firmelor mici și mijlocii, școliilor și altor organizații care nu au un departament sau personal specializat pentru IT, sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii.
Configurări și implementări software pe bază de licențe sau open source.
Proiectarea și realizarea de rețele locale, acces internet, etc.

 

 

 


Consultanță, IT.
Puteți solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic. O dimensionarea corectă privind infrastructura hardware de comunicație și soluțiile software necesare domeniului de activitate pe care îl prestați, rezolvă cel mai bine obiectivele propuse și asigură din start succesul acestuia.

Contacteaza Mendy Cost
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT