Meta Solar Satu Mare - Adresa: Str. Aurel Vlaicu Nr. 102-106, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
17:00
Marti
09:00
-
17:00
Mircuri
09:00
-
17:00
Joi
09:00
-
17:00
Vineri
09:00
-
17:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

Firma MetaSolar a luat fiinta in 2012 ca urmare a dorintei de a produce energie electrica regenerabila in principal din energie solara.

Menirea noastra este de a executa lucrari de anvergura in regim de lucrari la cheie, iar prin creerea unei retele de ditribuitori si instalatori, dorim ca energia solara sa ajunga in cat mai multe locuri. Acestora le asiguram produsele, materialele necesare, iar prin cursuri de specializare predam si cunostintele necesare pentru a putea executa lucrari de cea mai buna calitate.

 

 

Credem ca energia electrica produsa in locul unde se si consuma este cea mai buna solutie. Aceste sisteme nu deranjeaza Sistemul Energetic de Transport National rezultand cele mai mici pierderi cu transportul energiei si totodata imbunatateste parametrii retelei electrice.

Produsele pe care le promovam sunt atent alese pentru a asigura un raport calitate/pret optim, totodata incercand sa satisfacem cat mai multe preferinte ale clientilor.

Inginerii nostrii au participat la traininguri si au obtinut 2 certificari: 2006 la Danfoss si Vacon in 2008, amandoua organizate in Viena. Cu mai mult de 10 ani experienta in domeniu, inginerii nostri pot sa ofere suport in mai multe limbi: romana, maghiara, engleza, franceza, italiana. Am participat de-a lungul anilor la numeroase seminarii, conferinte si targuri din acest domeniu. Experienta am acumulat-o si prin testarea produselor noastre.

Contacteaza Meta Solar Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT